a
FőoldalFilmekÚjra megjelentetik a Mentőexpedíció filmet Blu-ray lemezen

Újra megjelentetik a Mentőexpedíció filmet Blu-ray lemezen

Tavaly mutatta be Ridley Scott a marsi filmjét, ami akkora sikert aratott, hogy mindenki csak ült és ült a moziban, senki sem tudta feldolgozni, amit látott. Annyira jóra sikerült a film, még ha olykor túllőttek a realitás határán, de valami zseniális volt a filmben a poénok, meg a történet is kerek volt. Csak jókat lehet mondani a filmről. Az is elárul mindent, hogy a $108 milliós büdzséből dolgozó stúdió $228,4 milliót zsebelt be az amerikai kasszákban, míg világszerte ez a mérőszám már elérte a $630,1 milliót is. Most már elhiszitek az egészet?

Pont az volt benne az igazán ütős, hogy nem volt telerakva agyon CGI-olt jelenetekkel, hanem egy Marson ragadt asztronauta megkeseredett – a Földön azt hitték, szegény Mark Watney mit csinálhat, biztos nagyon maga alatt van – közben meg a nagy büdös fenét. Ha engem kérdeztek, akkor élvezte is, hogy „űrkalózost” járhatott egy addig még nem gyarmatosított bolygó felszínén. Röviden ennyi a film története, ha több részletre vagytok kíváncsiak, akkor ne habozzatok, vásároljátok meg a megjelent írott példányt, vagy a digitális Blu-ray formátumot, de ha extra tartalomra vagy kiéhezve, akkor várjatok nyárig!

NEyxkEYDd4yuBH_1_1

Ugyanis idén nyáron megjelenik ismét a Mentőexpedíció (The Martian) mozifilm Blu-ray lemezen, de akkor már több mint 2 órás extra vizuális tartalommal, kulisszákkal, és sok más egyéb újdonsággal, amivel a rendező és stáb töltötte idejét a filmezés alatt – Magyarországon lett forgatva.

Az extra lemezes kópia 2016. június 7-én fog megjelenni Digital HD, DVD, Blu-ray és 4K Ultra HD formában.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.

Inline
Inline