Wide Screen
Image default
Gamer

Újra kapunk állatkert szimulátort a Frontiertől!

A méltatlanul kezelt Zoo Tycon helyén keletkezett űrt végre betölti a Frontier egy nagyon ígéretesen kinéző játékkal!

A műfaj legnagyobbja újra munkába lendült. A Frontier olyan játékok atyja, mint a nagy sikerű Planet Coaster vagy az újító Jurassic World Evolution. Az ilyen állatkert-élménypark menedzselős alkotásokban jobbat nem kívánhatnánk náluk. Nemrég bemutatták az új projektjüket, amely izgalmasan néz ki. A méltatlanul rugdosott Zoo Tycon helyett itt van számunkra a Planet Zoo!

A legfontosabb infó az, hogy ősszel érkezik PC-re. A csapat valósághű állatokat és részletes menedzselési lehetőségeket ígér, amelyekkel teljes mértékben kiélhetjük kreativitásunkat. Az állatok boldogsága a legfőbb célunk, ezért nevelni, tanítani, ellátni kell őket legjobb tudásunk szerint. Továbbá új technológiákat kikísérletezni a hatékonyság növelésének szempontjából. Egy részletesebb és látványosabb Zoo Tycon-t várhatunk a személyében.

Még több a témában...

Így alakul a szeptember közepe-eleje Angliában játékeladási szempontból

Héja Szabolcs

Végre előtölthető a Ghost Recon Breapoint bétája!

Héja Szabolcs

Eljön a droidikák ideje a Star Wars Battlefront II-ben

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább