Wide Screen
Image default
Játékok

Újabb hivatalos információk a Google Stadia-ról

Bejelentették a Baldur's Gate III-at plusz egy rakás fontos dolgot a Google Stadia-ról

Bejelentették a Baldur’s Gate III-at plusz egy rakás fontos dolgot a Google Stadia-ról.

Végre több dolog is nyilvánosságra került a Google Stadia kapcsán. A livestream egyik fénypontja azonban a Baldur’s Gate III bejelentés volt. A pár napja keringő pletykák beigazolódtak most, hiszen a Larian Studios bizony készíti a harmadik részét a legendás franchise-nak. Sok infót egyelőre nem tudunk a játékról, csupán annyi derült ki, hogy érkezik Stadia-ra és Forgotten Realms birodalmát a veszélyes mind flayer erő fenyegeti.

Térjünk vissza azonban a Stadiához. Ha a Google-től vásároljuk a játékot ingyenes lesz a szolgáltatás használata. Azt egyelőre nem árulták el, mennyibe is fog kerülni egy-egy cím pontosan, azonban ahogy fogalmaztak “versenyképes” ára lesz. Elérhető majd egy Pro szolgáltatási rendszer havi 9.99$-ért, amely biztosítja az akár 4K 60 FPS HDR felbontást és az 5.1-es hangzást is. Ehhez elméletben 35 mbps-os internetelérés szükségeltetik majd.

A vállalat szintén bejelentette a Stadia Founder’s Edition-t is, amely 129.99$-ba fog kerülni. Ez tartalmazni fog egy “night blue” színű Stadia kontrollert, egy Chromecast Ultra-t (amelyet a tv-hez kell majd csatlakoztatni) és három hónapos Stadia Pro előfizetést. Szó volt még rengeteg kiadóról, akik egyezséget kötöttek a Google-lel és sok-sok játékról is, amelyek már a kezdetektől elérhetőek lesznek rá. Magyarország sajnos nincsen benne a kezdő országok listájában, nálunk csupán leghamarabb 2020-tól lesz elérhető majd.

Még több a témában...

Egy ideig nélkülözniük kell az Xbox és a PlayStation tulajoknak a Serious Sam 4-et

Fonyódi Dávid

Júliusban támad a Ubisoft E3-at helyettesítő showja

Sinka Tamás

A Paris Games Week és a Tokyo Game Show is elmarad

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat