Újabb hírek a következő Assassin’s Creed játékról

Érdekes információk láttak napvilágot a készülő Assassin’s Creed játék kapcsán.

A 4Chan fórumán tűntek fel újabb információk az elkövetkező Assassin’s Creed játékról, amelyet ugyan érdemes a helyén kezelni, de nagyon sok része egybevág a régebbi pletykákkal. Mint már korábban kitárgyaltuk, ha igazak a pletykák, akkor egyszerre két alkotást is fejlesztenek a sorozathoz. Az egyik, amely később érkezik egy India által inspirált térképet kap majd és ez lesz a nagyobb cím. A másik eredetileg télre tervezett „Tournament” kódnéven futó mű felől tudtunk meg most pár újdonságot.

Ahogy a kódnévből is sejthetjük egy lovagot fogunk majd terelgetni a százéves háború első részében. Angol és Német ellenfeleink lesznek majd, ők fogják gyarapítani az ellenséges rend sorait. Természetesen nem maradhat majd ki a párbaj, az ostromok és az aréna harc sem a repertoárból. Visszahoz egy régebbi elemet is, hiszen a fejlődésünk zálogául Nicholas Flamel fog szolgálni, elég hasonlóan a második rész Leonardo Da Vinci szerepéhez. 

Ebben a részben az információk alapján megjelenik majd az alkímia is mint fontos játékelem. A fő karakterünk egészen erősen kötődik az eredeti templomosokhoz és ezzel együtt Oroszlánszívű Richárd-hoz. A modern időkben Basim-ot irányíthatjuk majd, a játék egyik része az ISU és az emberek közötti háborúról szól majd. Ahogy a korábbi hírek szóltak, ez is a Ubisoft Sofia-t említi fejlesztőként, azonban sajnos azt is hozzátette, hogy a pandémia miatt az eredeti tervekkel ellentétben szinte biztosan ez is már csak a 2022-es év első felében jelenik meg.

Total
3
Shares
Previous Article

Kipróbálnád a Dying Light első részét?

Next Article
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Egy masszív cliffhangerrel fog végződni a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, de a Warner nem akar második részt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!