Főoldal Játékok Újabb hírek a következő Assassin’s Creed játékról
Játékok

Újabb hírek a következő Assassin’s Creed játékról

Érdekes információk láttak napvilágot a készülő Assassin's Creed játék kapcsán.

458

A 4Chan fórumán tűntek fel újabb információk az elkövetkező Assassin’s Creed játékról, amelyet ugyan érdemes a helyén kezelni, de nagyon sok része egybevág a régebbi pletykákkal. Mint már korábban kitárgyaltuk, ha igazak a pletykák, akkor egyszerre két alkotást is fejlesztenek a sorozathoz. Az egyik, amely később érkezik egy India által inspirált térképet kap majd és ez lesz a nagyobb cím. A másik eredetileg télre tervezett „Tournament” kódnéven futó mű felől tudtunk meg most pár újdonságot.

Ahogy a kódnévből is sejthetjük egy lovagot fogunk majd terelgetni a százéves háború első részében. Angol és Német ellenfeleink lesznek majd, ők fogják gyarapítani az ellenséges rend sorait. Természetesen nem maradhat majd ki a párbaj, az ostromok és az aréna harc sem a repertoárból. Visszahoz egy régebbi elemet is, hiszen a fejlődésünk zálogául Nicholas Flamel fog szolgálni, elég hasonlóan a második rész Leonardo Da Vinci szerepéhez. 

Ebben a részben az információk alapján megjelenik majd az alkímia is mint fontos játékelem. A fő karakterünk egészen erősen kötődik az eredeti templomosokhoz és ezzel együtt Oroszlánszívű Richárd-hoz. A modern időkben Basim-ot irányíthatjuk majd, a játék egyik része az ISU és az emberek közötti háborúról szól majd. Ahogy a korábbi hírek szóltak, ez is a Ubisoft Sofia-t említi fejlesztőként, azonban sajnos azt is hozzátette, hogy a pandémia miatt az eredeti tervekkel ellentétben szinte biztosan ez is már csak a 2022-es év első felében jelenik meg.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Splinter Cell
Játékok

Mai közönség számára frissítik a Splinter Cell Remake történetét

A Ubisoft a mai kor igényei szerint mesélné el újra a klasszikus...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

XDefiant
Játékok

Már előtölthető az XDefiant és itt a hivatalos gépigény is

A Ubisoft új online aréna shootere pár napon belül érkezik.