x
Close


Közelgő események

Filmek

Új rendezőt kaphat A galaxis őrzői 3-mozi

James Gunn rendező elszólta magát, hogy kimerült a két film után, és lehet hogy szabadságra megy.

Új rendezőt kaphat A galaxis őrzői 3-mozi
  • Publishedjúnius 20, 2016

James Gunn rendező elszólta magát, hogy kimerült a két film után, és lehet hogy szabadságra megy.

Még be sem mutatták A galaxis őrzői második részét, de James Gunn rendező már meglengette, hogy lehet, hogy a harmadik részre új direktort kell keresnie a Marvel Studios-nak.

A Marvel Univerzum életében nagy nap volt a hétvége. James Gunn és Chris Pratt (Űr-Lord) közösen jelentkezett be Facebookon élő esemény keretében, amin bejelentették, befejeződött A galaxis őrzői második rész forgatása. Nagyon izgalmasan hangzik, de most mindenki azt figyeli, hogy vajon Gunn marad-e a folytatásra. A külföldi szaklapok úgy vélik, hogy nem biztos, hogy James Gunn elvállalja a harmadik részt is.

A Facebook videót a rendező hivatalos szociális portáljain, Facebookon, Twitteren és Instagramon is visszanézhetjük. Érdemes követni James Gunn-t a közösségi portálokon, mert eléggé aktív, és a forgatás alatt sok-sok érdekességet osztott meg követőivel a rendező. A közvetítés alatt az egyik rajongó feltette a nagy kérdést, hogy mikor kezdik a Vol. 3-at? Íme a válasz:

Nem vagyok még benne biztos, hogy én fogom csinálni a harmadik részt.

Hatalmas munka van egy A galaxis őrzői filmmel. James Gunn nem csak rendezi a filmet, de produceri, illetve forgatókönyv írási feladatokat is ellát. A rendező több mint 4 éve dolgozik már A galaxis őrzői franchise-on, és még mindig nem végzett a második résszel. Picit kimerült, belefáradt. Elárulta a videóban, hogy teljesen más a két rész, sokkal több munka volt a folytatással.

Ez a rész érzelmileg sokkal fárasztóbb volt.

Nagy kérdés tehát, hogy James Gunn marad-e a folytatásra is, vagy valaki mást kell találni a helyére. A Marvel elnöke, Kevin Feige elárulta, hogy A galaxis őrzői 3 garantált, hogy el fog készülni, de a Marvel negyedik fázisáig senki se várja. Azt már tudjuk, hogy a negyedik fázis 2020 után érkezik, tehát négy éve van James Gunnak kipihennie magát. Mi azért hiszünk benne, hogy meggondolja magát, és csak egy reklámfogás volt a hétvégi kijelentése, és marad a folytatásra is. Pillanatnyilag jobb rendezőt nem tudunk elképzelni az Őrzőkhöz. Teljesen rászabták a filmet.

A galaxis őrzői második része 2017. május 5.-én érkezik a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.