x
Filmek

Új logót kapott az Igazság ligája

Már kaptunk egy hivatalos logót, és előzetest is a filmből, de most csinosítottak az emblémán.

Új logót kapott az Igazság ligája
  • Publishedaugusztus 15, 2016

Már kaptunk egy hivatalos logót, és előzetest is a filmből, de most csinosítottak az emblémán.

Mindenki arra kíváncsi, hogy a DC Comics és a Warner Bros. vissza tudja-e nyerni a rajongók bizalmát, vagy egy újabb csalódást keltő filmet fog bemutatni Zack Snyder rendező. A Comic-Con-on záporoztak a DC-s hírek, ott mutatták meg a film hivatalos logóját is, ami első ránézésre picit szolid volt. Fekete-fehér színösszeállításban egyszerűen csak ráírták a film címét egy fekete négyzetalapú posztóra.

A rendező tavasszal elmondta, hogy ő is részt vesz majd a logó tervezésében, és nem tartja kizártnak, hogy a végső formák a saját tervei közül fog kikerülni. A nyáron bemutatott Igazság ligája logó máris megújult, ám nem kell nagy dolgokra gondolni. Az összkép maradt, pusztán fémes hatást raktak a betűkre.

jl-logo

A filmet 2017. novemberében fogják bemutatni Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Henry Cavill (Superman), Ray Fisher (Cyborg) és Ezra Miller (The Flash) színészek főszereplésében.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.