Új koncepcióképek érkeztek a Spider-Man: Miles Morales tervezőasztaláról

The Tinkerer színre lép.

A Game Informer tematikus hónapja folytatódik, a mai Spider-Man témájú anyag pedig a játék tervezési folyamataiba enged betekintést. Egy egész galériányi exkluzív képet osztottak meg, amelyek megmutatják nekünk Harlem utcáit, és a történet legfontosabb gonosztevőjét.

Ez azért is különösen izgalmas, mert most tekinthetjük meg először közelebbről The Tinkerer (vagy a magyar változat szerint Pléhsuszter, de ehhez nem adom a nevem) karakterét. A képeken jól látható, hogy több dizájnnal is próbálkoztak a fejlesztők a kezdeti szakaszban, míg végül eljutottak a végleges változatig. A maszk nélküli képeken Tinkerer arca is látható, és a megszólalásig hasonlít az első részből ismert Yuri Watanabe karakterére, így az internetes fórumokon rögtön meg is indult a találgatás a gonosztevő kilétét illetően. A képregényes események itt nem lesznek segítségünkre, ugyanis Phineas Mason, az eredeti Tinkerer egy nyugdíjas éveit taposó férfi, éles váltást vállalt be tehát az Insomniac az újragondolásával.

A galériában mellékeltük azokat a különleges, a Marvel által publikált borítókat is, amelyeket a játék megjelenése kapcsán tervezett a kiadó. Rendkívül stílusos darabok, érdemes végiglapozni a gyűjteményt.

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales megjelenése már csak hetek kérdése. November 12-én a PS4 játékosok, november 19-én pedig az új generációra befizetők ölthetik magukra a legendás pókruhát. Mint az a napokban kiderült, Miles kalandja magyar felirattal érkezik.

Total
0
Shares
Previous Article
Penge

Penge majdnem egy új tévésorozatot kapott Mahershala Ali érkezése előtt

Next Article
Pókember

Tom Holland megkapta a Pókember 3. forgatókönyvét, ám ezúttal nem fog semmit elspoilerezni belőle

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!