Wide Screen
Image default
Filmek

Új képek érkeztek a Bosszúállók: Végtelen háború mozifilmhez

Most összesen 8 darab új képet mutattak be a Végtelen háborúhoz, és már a második előzetes is úton van.

Ahogy a bevezetőben mi is utalást tettünk rá, a film második előzetese úton van, hamarosan befut majd. Ezt egyébként a Marvel Studiostól is megerősítették, csak azt nem tudjuk, hogy mikorra időzítik az új trailert. Bár holnap az Entertainment Tonight műsorban a film több főszereplője is vendég lesz, ami remek apropója lenne az új videónak.

Ha már Entertainment Weekly nagy dobásra készül holnap este (március 12-én), akkor a lap új képeket tett közzé a filmből, amiket a galériánkban most ti is megnézhettek:

Mindemellett Joe és Anthony Russo két kulisszák mögötti képet is megosztott a rajongókkal. Az elsőn a két rendezőt, illetve Scarlett Johansson színésznőt látjuk, aki a filmben Fekete Özvegyet játssza. A második képen Anthony Russo és Chris Evans, mint Amerika kapitány tűnik fel új páncéljával – az Amerika kapitány: Polgárháborúban a karakter eldobja pajzsot, és a Végtelen háború első előzetesében hallottuk, hogy T’Challa új páncélt kér a szereplőnek.

Még több a témában...

A Pókember: Idegenben forgatásán egy új Pók-jelmezt szúrtak ki

Kévés Bence Mihály

[SPOILER] A Hangya és a Darázs eltitkolt egy másik gonosztevőt?

Kévés Bence Mihály

Egy Bosszúállók és X-Men crossover film is érkezni fog?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább