Főoldal Játékok Új játékok érkeznek a Nintendo Switch Online NES és SNES vonalára
Játékok

Új játékok érkeznek a Nintendo Switch Online NES és SNES vonalára

Klasszikusokkal bővül a könyvtár.

708
Nintendo Switch Online

Mint ahogy az eddig sem volt titok a Nintendót is utolérte a fizetős multiplayer szolgáltatás, a Nintendo Switch Online képében. Ahogy az lenni szokott, ők is dobnak be egy kis extrát, hogy könnyebben lenyeljük ezt a keserű pirulát. A brandjük egyik nagy erősségét, a mára már retrónak számító Nintendo Entertainment System és Super Nintendo Entertainment System klasszikus játékaiból dobtak össze egy válogatást, melyet bőszen bővítgetnek is, hogy a kezdetektől előfizetők se unják a banánt.

És ha már banánnál tartunk, itt is vannak a legújabb versenyzők, nem kisebb címmel az élen mint a SNES klasszikus Donkey Kong Coutry. A 1994-es platformer a mai napig őrületes szórakozást tud nyújtani. E mellett a 16 bites érát reprezentálja még a szintén 94-es Natsume Championship Wrestling. 12 választható karakterrel merülhetünk el a kölyökkorunkat meghatározó pankrációban. Utolsó ajándék játékként az 1990-es The Immortalt tehetjük próbára, melyben egy varázslót terelhetünk keresztül sötét és veszélyes katakombákban. A Nintendo Switch Online frissítése mely az új játékokat elhozza, 2020. július 15-én esedékes, tehát ha bírjátok a 8 és 16 bites vonalat, legyetek résen.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Hunters
Nintendo

Már elérhető a Star Wars: Hunters

Megjelent az új mobilos Star Wars játék.

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.