Főoldal Előzetesek Új előzetest kapott Rian Johnson következő filmje, a Tőrbe ejtve
Előzetesek

Új előzetest kapott Rian Johnson következő filmje, a Tőrbe ejtve

A Tőrbe ejtve legújabb előzetese után az Agatha Christie rajongók dörzsölhetik tenyerüket, mert a krimi koronázatlan királynője után új detektív filmet kapunk Rian Johnsontól.

210

A Tőrbe ejtve legújabb előzetese után az Agatha Christie rajongók dörzsölhetik tenyerüket, mert a krimi koronázatlan királynője után új detektív filmet kapunk Rian Johnsontól.

Tőrbe ejtve film stílusa leginkább az Agatha Cristie regényekhez áll legközelebb, vagyis Rian Johnson legújabb filmje egy a klasszikus értelemben vett detektívfilm, ami annyi plusszal egészül ki, hogy a jelenkorban játszódik, a főhősnek egy rejtélyes gyilkosságot kell felgöngyölítenie. A filmben természetesen Johnson egyedi stílusa is megtalálható lesz, úgy is mondhatnánk, hogy a Tégla és a Looper  – A jövő gyilkosa védjegyeit kapjuk vissza a történetben.

Mindig nagy figyelemmel követjük az olyan alkotásokat, amikor Hollywood nem egy klasszikushoz nyúl, hanem új történet alapján készít filmet, s bár Rian Johnson legutóbb kihúzta a gyufát a rajongóknál a Star Wars: Az utolsó Jedik alkotásával, a Tőrbe ejtve eddig rendkívül ígéretesnek tűnik.

A szereplőgárda tekintetében is büszkélkedhet az alkotás, hiszen a filmben csupa A-listás színészek kaptak helyet, a Bosszúállók: Végjátékból ismerős Chris Evans, a James Bond franchise legújabb 007-es ügynökét alakító Daniel Craig, de Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Ana de Arma, Don Johnson, Katherine Langford, valamint Christopher Plummer is szerepet kap Johnson új filmjében.

A Tőrbe ejtve tervezett magyar bemutatója november 28.

Tőrbe ejtve

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Kritikák

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma kritika

Benoit Blanc visszatért, hogy megoldjon egy egészen bizarr gyilkossági esetet.