Wide Screen
Image default
Előzetesek

Új előzetest kapott Rian Johnson következő filmje, a Tőrbe ejtve

A Tőrbe ejtve legújabb előzetese után az Agatha Christie rajongók dörzsölhetik tenyerüket, mert a krimi koronázatlan királynője után új detektív filmet kapunk Rian Johnsontól.

A Tőrbe ejtve legújabb előzetese után az Agatha Christie rajongók dörzsölhetik tenyerüket, mert a krimi koronázatlan királynője után új detektív filmet kapunk Rian Johnsontól.

Tőrbe ejtve film stílusa leginkább az Agatha Cristie regényekhez áll legközelebb, vagyis Rian Johnson legújabb filmje egy a klasszikus értelemben vett detektívfilm, ami annyi plusszal egészül ki, hogy a jelenkorban játszódik, a főhősnek egy rejtélyes gyilkosságot kell felgöngyölítenie. A filmben természetesen Johnson egyedi stílusa is megtalálható lesz, úgy is mondhatnánk, hogy a Tégla és a Looper  – A jövő gyilkosa védjegyeit kapjuk vissza a történetben.

Mindig nagy figyelemmel követjük az olyan alkotásokat, amikor Hollywood nem egy klasszikushoz nyúl, hanem új történet alapján készít filmet, s bár Rian Johnson legutóbb kihúzta a gyufát a rajongóknál a Star Wars: Az utolsó Jedik alkotásával, a Tőrbe ejtve eddig rendkívül ígéretesnek tűnik.

A szereplőgárda tekintetében is büszkélkedhet az alkotás, hiszen a filmben csupa A-listás színészek kaptak helyet, a Bosszúállók: Végjátékból ismerős Chris Evans, a James Bond franchise legújabb 007-es ügynökét alakító Daniel Craig, de Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Ana de Arma, Don Johnson, Katherine Langford, valamint Christopher Plummer is szerepet kap Johnson új filmjében.

A Tőrbe ejtve tervezett magyar bemutatója november 28.

Tőrbe ejtve

Még több a témában...

Sam Witwer odaszólt Rian Johnsonnak, amiért megbukott Az utolsó Jedik házifeladatból

Kévés Bence Mihály

J.J. Abrams vágói szerint Rian Johnson szándékosan Az ébredő Erő ellen dolgozott

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson: bárcsak tartottak volna tesztvetítést Az utolsó Jedik bemutatója előtt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat