Wide Screen
Image default
Sorozatok

Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch főszereplésével készül a Superman és Lois című sorozat

A leginkább szuperhős-illetve tinisorozatairól ismert CW egy Superman és Lois Lane központú széria elkészítésén dolgozik.

A leginkább szuperhős-illetve tinisorozatairól ismert CW egy Superman és Lois Lane központú széria elkészítésén dolgozik.

A tervezett sorozat a világ legismertebb szuperhősére, illetve a képregények legnépszerűbb újságírójára fog koncentrálni, akik megtapasztalják, mekkora nyomás, és stressz nehezedik rájuk dolgozó szülőként.

A tervek szerint a The Flash-t is jegyző Todd Helbing lesz a széria showrunnere, producere és egyik írója is. Az vezető producerek sorát Greg Berlanti, Sarah Schechter, és Geoff Johns is erősíti majd. A széria a Warner Bros. Television égisze alatt fog készülni.

A színészek számára sem lesznek ismeretlenek a karakterek, mindketten játszották már a figurákat az Arrow-verse egyéb sorozataiban. Hoechlin felbukkant a Supergirl-ben, a The Flash-ben, A zöld íjászban, és A holnap legendáiban is, Tulloch pedig a Supergirl-ben, és a The Flash-ben játszotta ezt megelőzően Superman szerelmét. Ráadásként, mindketten szerepelnek majd a hamarosan érkező, Crisis on the Infinite Earths című crossoverben.

Ez a sorozat egyébiránt a CW harmadik spin-offja lehet a következő szezonban, korábban ugyanis bejelentették, hogy készül egy testvérsorozat az A zöld íjász-hoz, valamint a The 100 is kap egy előzményszériát. Utóbbi két alkotás backdoor pilot berendelést kapott, tehát az új produkció első része az eredeti sorozat utolsó évadának egyik epizódjaként fog adásba kerülni.

Még több a témában...

Bejelentette Suicide Squad játékát a Rocksteady

Szarka Roland

[SDCC 2020] Az acélember írója, David S. Goyer egy alternatív befejezésről beszélt, illetve Supermannek miért kellett megölnie Zod tábornokot

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill még a következő években is szívesen játszaná Superman szerepét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat