Superman Lois

Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch főszereplésével készül a Superman és Lois című sorozat

A leginkább szuperhős-illetve tinisorozatairól ismert CW egy Superman és Lois Lane központú széria elkészítésén dolgozik.

A leginkább szuperhős-illetve tinisorozatairól ismert CW egy Superman és Lois Lane központú széria elkészítésén dolgozik.

A tervezett sorozat a világ legismertebb szuperhősére, illetve a képregények legnépszerűbb újságírójára fog koncentrálni, akik megtapasztalják, mekkora nyomás, és stressz nehezedik rájuk dolgozó szülőként.

A tervek szerint a The Flash-t is jegyző Todd Helbing lesz a széria showrunnere, producere és egyik írója is. Az vezető producerek sorát Greg Berlanti, Sarah Schechter, és Geoff Johns is erősíti majd. A széria a Warner Bros. Television égisze alatt fog készülni.

A színészek számára sem lesznek ismeretlenek a karakterek, mindketten játszották már a figurákat az Arrow-verse egyéb sorozataiban. Hoechlin felbukkant a Supergirl-ben, a The Flash-ben, A zöld íjászban, és A holnap legendáiban is, Tulloch pedig a Supergirl-ben, és a The Flash-ben játszotta ezt megelőzően Superman szerelmét. Ráadásként, mindketten szerepelnek majd a hamarosan érkező, Crisis on the Infinite Earths című crossoverben.

Ez a sorozat egyébiránt a CW harmadik spin-offja lehet a következő szezonban, korábban ugyanis bejelentették, hogy készül egy testvérsorozat az A zöld íjász-hoz, valamint a The 100 is kap egy előzményszériát. Utóbbi két alkotás backdoor pilot berendelést kapott, tehát az új produkció első része az eredeti sorozat utolsó évadának egyik epizódjaként fog adásba kerülni.

Total
1
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Next Article
Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'

Colin Trevorrow elárulta, hogy miért volt szükség visszahozni a Jurassic Park eredeti szereplőit

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!