x
Sorozatok

Trónok harca – Közeledünk az igazi végkifejlethez

Mindnyájan tudjuk, hogy hamarosan véget ér a Trónok harca aktuális évadja, de a legfontosabb kérdés még mindig nyitva áll előttünk.

  • Publishedaugusztus 23, 2017

Mindnyájan tudjuk, hogy hamarosan véget ér a Trónok harca aktuális évadja, de a legfontosabb kérdés még mindig nyitva áll előttünk.

Bár Jon Snow-ról hivatalosan is kiderült, hogy nem csak hogy nem fattyú de ő a jogos trónörökös, Westeros népének pedig hamarosan kézzel fogható bizonyítéka is lesz a Mások létezéséről és a holtak seregéről, de a sorozatot mozgató igazán nagy kérdésre még nem kaptunk választ. Vajon Tormund és Brienne egymásra talál végül? Beszélhetünk mindenféle sárkányokról, kardokból készült trónokról és zombi seregről is, valljuk be magunknak, mind ezen a kérdésen rágódunk már jó ideje.

A lap tetején található videó rámutat a kérdés fontosságára:

Ha e két szerelmes szív egymásra találna, hosszú távon is megoldódna Westeros sorsa és békéje, hiszen Targaryen-ek jönnek és mennek, Baratheon-ok és Lannister-ek fel-fel bukkannak, de a kettejük gyermekei minden bizonnyal meghódítanák a világot és elhoznák a békét e már sokat szenvedett világba. Képzeljétek csak el: gyönyörű óriások.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.