Wide Screen
Filmek

Tom Hollandnek nem engedték, hogy elolvassa a Bosszúállók: Végjáték forgatókönyvét

Tom Holland nehezen tud lakatot tartani a száján, ezért a Russo testvérek nem engedték elolvasni neki a Bosszúállók: Végjáték szkriptjét.

A Bosszúállók: Végjáték két rendezője, Anthony és Joe Russo úgy döntött, hogy inkább nem adják át Tom Hollandnak a film forgatókönyvét, miután a Pókember franchise sztárja a múltban többször is elszólta magát, és információkat szivárogtatott ki a bemutatók előtt, illetve után.

A ComicBook.com készített interjút Joe Russo társrendezővel, ahol megtudtuk, hogy Holland csak a rá eső részeket olvashatta el a forgatókönyvből, bár tudva, hogy a Végtelen háborút és a Végjátékot egymás után vették filmre, nehéz megmondani, hogy a direktor kijelentése milyen mértékben takarja a Végjáték munkálatait.

Igen, Tom Holland nem kapja meg a forgatókönyvet. Tom Holland a sorait kapja meg, és ennyi. Még csak nem is tudja, hogy kivel játszik. Azt is csak nagyon homályos formában írjuk le neki, hogy mi fog történni a jelenetben, mert nagyon nehezen tud lakatot tartani a száján.

A készítők minden tőlük telhetőt megtettek, hogy Holland ezúttal ne kotyogjon el semmit a filmről, amire többször is példa volt már. Tavaly például a Bosszúállók: Végtelen háború turnéja során a rajongók külön kéréssel fordultak a Marvel Studioshoz, hogy Holland maradjon távol a hivatalos eseményektől, nehogy valamit elspoilerezzen a harmadik részről, hiszen a színész egy élő bejelentkezésben a film poszterét és a bemutatóját is időnap előtt elárulta. Sőt, nemsokkal a Végtelen háború premiere után az egyik rajongói találkozón a film végét is elárulta, amire a rajongók kiakadtak.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

Rhodey, azaz Hadigép új páncélt kap a Bosszúállók: Végjátékra

Kévés Bence Mihály

Rendkívül érdekes hírek érkeztek a Thor: Ragnarok-filmhez

Rögtön egy karakter halálával kezdődik a Bosszúállók: Végtelen háború

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon