Pókember: Nincs hazaút

Tom Holland szerint a Pókember: Nincs hazaút forgatása közben néha átírták a forgatókönyvet

A Pókember: Nincs hazaút forgatása is feladta a leckét a stábnak.

A Marvel Studios produkciói köztudottan arról híresek, hogy olykor kaotikus állapotok uralkodnak egy produkció gyártása során (még ha ez a végterméken nem is mutatkozik), és a Pókember: Nincs hazaút című film sztárja, Tom Holland szavai alapján nem volt ez máshogy ebben a film esetében sem. Itt is menet közben csiszoltak még a forgatókönyvön.

Tom Holland csak jót mondott a filmről, de az út, amíg a kész alkotás a filmre került, nem tűnik túl könnyűnek vagy egyenesnek. Bár a produkció semmiképpen sem volt problémás, de a legfrissebb beszámolókból úgy hangzik, mintha a Marvel Studios egy legújabb filmje nem várt kihívásokkal találta szembe magát a megtett út során (ami a múltban nagyszerű eredményeket hozott… mint például a 2008-as Vasember).

Holland a GQ-nak elmondta, hogy még akkor is, amikor a kamerák forogni kezdtek, számos kulcsfontosságú szereplő még mindig nem írta alá a szerződést. “Néhányan próbálták eldönteni, hogy meg akarják-e csinálni, és vagy mindegyikükre szükségünk volt, vagy egyikükre sem” – magyarázza a színész, mielőtt az oldal megerősíti, hogy a döntés, miszerint a Pókember: Nincs hazaút a Doctor Strange az őrület multiverzuma című film előtt kerül bemutatásra, változtatásokat igényelt a cselekményben.

“Megkérdezhetted a rendezőt, hogy ‘Mi történik a harmadik felvonásban? És a válasza az lenne, hogy ‘Még mindig próbálom kitalálni'” – válaszolja Holland, és ezzel utalva arra, hogy ez okozott némi problémát az “őrült” végső csata során.

Pókember: Nincs hazaút

“Folyton megálltam, és olyan volt: “Sajnálom, de nem hiszem el, amit mondok”.” Jon Watts rendező félrehívott, és “leültünk, végigmentünk rajta, és előálltunk egy új ötlettel. Amikor felvetettük az íróknak, átírták, és remekül működik.”

Bár voltak találgatások arról, hogy Peter Parker kap-e segítséget a Multiverzum legnagyobb gonosztevői elleni végső csatában, Holland ismét a már megszokott válasszal válaszolt a Tobey Maguire és Andrew Garfield nagy visszatérésével kapcsolatos pletykákra. “Senki sem hisz nekem, de ők nem szerepelnek a filmben” – felelte Holland a kérdésre.

Sokak szerint részben ennek tudható be az is, hogy a tegnap reggel bemutatott előzetes tartalmaz elvétve néhány befejezetlen vizuális effektek. Korábban pletykálták, hogy a pandémia és más nehézségek miatt kapkodnia kell a film befejezésével, és látva az előzetest, ezek a hírek igaznak bizonyulnak, miszerint a Sony Pictures siet a film befejezésével.

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút előzetese után sokan egy másik nagy visszatérőre gyanakodtak, majd a 4K felbontás mindenre rácáfolt

Next Article
Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút tévéreklámjából megtudjuk, Doctor Strange miért nem szereti a gyerekeket

Related Posts