x
Close


Közelgő események

Filmek

Tom Hiddleston cáfolja, hogy ő lenne az új 007-es ügynök

A korábbi James Bond filmek rendezője, Sam Mendes lemondott a 25. filmről, így egyre valószínűbb, hogy Daniel Craig is távozik a Sonytól.

Tom Hiddleston cáfolja, hogy ő lenne az új 007-es ügynök
  • Publishedjúnius 5, 2016

A korábbi James Bond filmek rendezője, Sam Mendes lemondott a 25. filmről, így egyre valószínűbb, hogy Daniel Craig is távozik a Sonytól. Ketten kéz a kézben alkották a párost a Sony Pictures Entertainmentnél.

Craig hivatalosan még mindig nem jelentette be, hogy elbúcsúzott volna a 007-es szériától, de a tegnapi Showtime bejelentést követően erre mindenki fogadnak. A csatorna egyből 20 epizódot is berendelt a Purity új sorozatból, melyben vélhetően Daniel Craig lesz a főhős, Andreas Wolf.

Értetlenül állunk a helyzet előtt, mert kétségtelen, hogy a James Bond egy eladható franchise, úgy veszi a nép, mint semmi mást. Hiába a 25. rész készülne belőle, még mindig aranybánya a forgalmazó stúdiónak, de ez a 25. Bond-film nem akar egyelőre összejönni. Állítólag többször is visszautasította már a stúdiót, ami egy 100 millió dolláros szerződéssel próbálkozott Craignél.

A széria jelenleg rendező és színész nélkül ácsingózik, és várja, hogy valaki lecsapjon a szmokingos ügynök főszerepére. Sokan a Thor filmekből ismert Tom Hiddlestora gondoltak, hogy ő lehet az, aki váltani fogja Daniel Craiget. Azonban a színész máshogy látja a helyzetet:

Nem hiszem, hogy a jövőben ilyen bejelentést látnánk, de jól esik nagyon, hogy ennyien várják. Őszintén megmondom, nem tudom a választ a kérdésedre.

A kapu továbbra is nyitva áll minden színész előtt, lehet érdeklődni a szerepért. A legfrissebb hírek szerint a Sony arra is felkészült, hogy Hiddleston nemet mond, vagy nem tudnak közös dűlőre jutni, így egy harmadik személyt is kiszemeltek maguknak, Jamie Bellt. A színész jelenleg egy filmem, a Film Stars Don’t Die in Liverpoolon dolgozik a Bold-filmek producerével, Barbara Broccolival.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.