Tökéletes befejezést kap Ripley hadnagy az Alien 5-ben

Sigourney Weaver ígéri, hogy a Neill Blomkamp-féle Alien rész ki fogja elégíteni a rajongók vágyait.

Sigourney Weaver ígéri, hogy a Neill Blomkamp-féle Alien rész ki fogja elégíteni a rajongók vágyait.

Idén Sigourney Weaver visszatér a mozikba, két nagy filmben is cameo szerepet vállal. Az egyik a Pixar-film volt (Szenilla nyomában), a másik a Szellemirtók rebootja lesz, amit épp most hétvégén mutatnak be az amerikai mozikban. De ennél sokkal jobban izgatja a világot Ripley hadnagy és az Alien-franchise.

Az Alien 5 még mindig nem kapott zöld jelzést, arra vár, hogy a District 9 és a Chappie filmek rendezője, Neill Blomkamp megkapja a telefonhívást kezdheted üzenettel. A korábbi beszámolók szerint az ötödik Idegen-film A bolygó neve: Halál rész után fog játszódni – A végső megoldás: a Halál, illetve az Alien 4. – Feltámad a Halál részeket figyelmen kívül hagyja. Maga a rendező nem kommentálta a kialakult helyzetet – a 20th Century Fox megvárja az Alien: Covenant premierét -, de Weaver színésznő sokkal beszédesebb volt már:

A történet nagyszerű, és szinte megnyugtat, hogy milyen remek befejezést ad a karakternek (Ripley). A szkript annyira eredeti, hogy a nézők az alienek iránti vágyat is kielégíti. Ez egy tisztelgés az összes rendező felé, akik dolgoztak már a művön, de egyben teljesen új irányba is visz. Remélem, hogy elkészül…

Tényleg arra várunk, hogy Ridley Scott leforgassa a Prometheus második részét, és talán utána kezdődhet az Alien 5 forgatása is.

Total
0
Shares
Previous Article

Az élet 20 év PC után Mac-en

Next Article

Hivatalos kép A galaxis őrzői 2. részéből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!