Wide Screen
Image default
Gamer

Többjátékos lehetőséggel érkezik a The Dark Pictures Anthology első része

Az Until Dawn fejlesztői, a Supermassive Games egy újabb különleges horror alkotást készítenek, melynek első része a Man of Medan alig néhány hónap múlva már meg is érkezik.

A fejlesztők most elárulták, hogy újabb dermesztő kalandjukat felvértezik többjátékos lehetőséggel is. Választhatunk majd a Shared Story és a Movie Night opciókból, melyek közül az utóbbi egy lokális kooperatív lehetőség öt játékos számára, ahol mindenki az általa választott karaktert irányíthatja. Érdemes lesz mindenkinek komolyan vennie a dolgot, ugyanis a meghozott döntések kihatással lesznek a többiek játékára. Az elsőnek említett Shared Story pedig egy online két játékos kooperatív lehetőség.

A The Dark Picture Anthology egyébként 8 részes lesz és elméletileg fél évenként kapjuk majd az újabb epizódokat, melyeket a The Curator elnevezésű mesélő fog mindig felvázolni és mindegyik rész a végén beleillik majd egy számunkra még rejtélyes világba. Egyébként minden epizód totálisan különbözni fog egymástól, tehát új karakterek, új helyszíneket és teljesen más horror stílusokat fognak kivesézni. A The Dark Picture Anthology első rész, a Man of Medan augusztus 30-ától lesz beszerezhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Még több a témában...

BREAKING: Bejelentettek egy Terminator-játékot!

Héja Szabolcs

JÁTÉKTESZT: Judgment

Héja Szabolcs

Október sem maradhat Chernobyl(ite) nélkül

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább