x
Filmek

Több titkos szereplője is lesz A galaxis őrzői 2-nek

James Gunn rendező már korábban elmondta, hogy több titkos szereplője is lesz a folytatásnak. Megvan a végső Storyboard is.

Több titkos szereplője is lesz A galaxis őrzői 2-nek
  • Publishedjúnius 17, 2016

James Gunn rendező már korábban elmondta, hogy több titkos szereplője is lesz a folytatásnak. Megvan a végső Storyboard is.

Durván egy hónap telt már el azóta, hogy James Gunn Twitteren és Instagromon megosztott pár érdekes dolgot A galaxis őrzői 2-ről. Az előbbi közösségi portálon egy címkét, és egy linket tett közzé, ami áthivatkozik az Instagram-fiókra. Sokat nem tudtunk meg a rajzból, elég rejtélyes és bizarr volt, mindössze csak a rajongók furmányos elméjét indította be, és kezdtek lehetséges történeteket kitalálni, hogy mit filmezhettek. A képhez mellékelt szöveg a következő volt:

azaz,

#AmitFelvettünkSzerdán

volt olvasható, és egy csodás rendezői rajz a mellékleten, amin két pálcikaember szerepel, ki jobb, és ki rosszabb formában. Végre nem kell tovább agyalnunk annyit, hogy mit akart ezzel mondani a rendező, ugyanis éjjel mesélt képen felvázolt történetről, és néhány színészről is lerántotta a leplet, felbukkanásukat már sejteni lehetett.

James Gunn a következő új neveket dobta be, hogy velük találkozhatunk majd a filmben, Zoe Saldana (Gamora) Pm Klementieff (Mantis), Karen Gillan (Nebula), Glenn Close (Nova Prime) és Dave Bautista (Drax the Destroyer). Nem maradhatnak ki az igazi főszereplők sem, mert Chris Pratt (Űr-Lord), Michael Rooker (Yondu), Sean Gunn (Kraglin) is fontos szerepet kap.

A gonosztevőről még mindig csak pletykálnak, nem tudjuk, hogy ki fogja vezetni a rossz oldalt. Utalások már voltak rá, hogy egy női gaztevővel kell szembenézniük, de ezt senki sem erősítette meg. Ayesha nevét lehet legtöbbet hallani, hogy ő fogja megkeseríteni Űr-Lordék dolgát a második felvonásban.

Tegnap éjjel James Gunn Twitteren megosztott némi infót az Őrzők második felvonásáról. Elárulta, hogy rendkívül hálás és boldog, hogy a következő színészekkel dolgozhatott az elmúlt években. Ami a storyboardot illeti, az Peter Quilt és Rakétát ábrázolja, de ennél többet már nem árult el a rendező. A forgatás a végéhez közelít, várhatóan egyre több részlet derül majd ki a filmből, illetve a jövő hónapban megtartott San Diego-i Comic Con-on is elcsípünk már infót A galaxis őrzői 2-ről.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.