Wide Screen
Image default
Sorozatok

Több fontos produkció forgatása is újraindulhat Új-Zélandon

Többek között a Gyűrűk Ura-sorozat munkálatai is folytatódhatnak.

Az már korábban kiderült, hogy James Cameron Avatar-folyatása (jelenleg 31 stábtag tartózkodik a helyszínen, hamarosan pedig újabb 10 csatlakozhat), illetőleg a Jane Campion által rendezett The Power of the Dog munkálatai újraindulhatnak, most pedig újabb öt produkcióval kapcsolatban érkeztek kedvező hírek. Új-Zéland illetékes minisztériuma bejelentette, hogy az Amazon Gyűrűk ura-szériája, a Hasbro Power Rangers Dino Furyja, illetve három netflixes sorozat (Cowboy Bebop, Sweet Tooth, Greatest Beer Run Ever) is zöld utat kapott a visszatérés tekintetében.

A Power Rangers és a Cowboy Bepop forgatása még csak kezdeti fázisban tartott a leállás pillanatában, így ők minden bizonnyal csak később veszik majd fel a fonalat, a várva-várt Gyűrűk ura-sorozat egy jelentős hányada már leforgatásra került, így ebben az esetben zökkenőmentesebb lehet a visszatérés.

A régóta várt széria történetéről egyelőre semmit sem tudunk, az azonban biztos, hogy jó néhány évvel az eredeti filmek eseményei előtt fog zajlani a cselekmény. A sorozat mögött készítőként J.D. Payne és Patrick McKay állnak, az írók közül rajtuk kívül Gennifer Hutchison (Breaking Bad) és Bryan Cogman (Trónok harca) neve is ismert. Az Amazon egyébiránt bízik a projektben, a költségvetés a hírek szerint hatalmas lesz, emellett a szolgáltató rögtön két évadot rendelt be. Ráadásul a szezonok egyenként 20 epizódosak lesznek. 

A hírek szerint az ország gazdaságilag is jól jár a forgatások újraindulásával, ugyanis mindez több mint 3000 új munkahelyet teremthet.

Még több a témában...

Élőszereplős Fallout-sorozaton dolgoznak a Westworld készítői

Kévés Bence Mihály

Az Amazon felvásárlással mentheti meg Amerika legnagyobb mozihálózatát, az AMC Theatre mozijait a csődtől

Kévés Bence Mihály

A Gyűrűk Ura-filmtrilógia: A bővített változat maraton

Tóth Bálint

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat