Főoldal Sorozatok Több fontos produkció forgatása is újraindulhat Új-Zélandon
Sorozatok

Több fontos produkció forgatása is újraindulhat Új-Zélandon

Többek között a Gyűrűk Ura-sorozat munkálatai is folytatódhatnak.

194
A gyűrűk ura

Az már korábban kiderült, hogy James Cameron Avatar-folyatása (jelenleg 31 stábtag tartózkodik a helyszínen, hamarosan pedig újabb 10 csatlakozhat), illetőleg a Jane Campion által rendezett The Power of the Dog munkálatai újraindulhatnak, most pedig újabb öt produkcióval kapcsolatban érkeztek kedvező hírek. Új-Zéland illetékes minisztériuma bejelentette, hogy az Amazon Gyűrűk ura-szériája, a Hasbro Power Rangers Dino Furyja, illetve három netflixes sorozat (Cowboy Bebop, Sweet Tooth, Greatest Beer Run Ever) is zöld utat kapott a visszatérés tekintetében.

A Power Rangers és a Cowboy Bepop forgatása még csak kezdeti fázisban tartott a leállás pillanatában, így ők minden bizonnyal csak később veszik majd fel a fonalat, a várva-várt Gyűrűk ura-sorozat egy jelentős hányada már leforgatásra került, így ebben az esetben zökkenőmentesebb lehet a visszatérés.

A régóta várt széria történetéről egyelőre semmit sem tudunk, az azonban biztos, hogy jó néhány évvel az eredeti filmek eseményei előtt fog zajlani a cselekmény. A sorozat mögött készítőként J.D. Payne és Patrick McKay állnak, az írók közül rajtuk kívül Gennifer Hutchison (Breaking Bad) és Bryan Cogman (Trónok harca) neve is ismert. Az Amazon egyébiránt bízik a projektben, a költségvetés a hírek szerint hatalmas lesz, emellett a szolgáltató rögtön két évadot rendelt be. Ráadásul a szezonok egyenként 20 epizódosak lesznek. 

A hírek szerint az ország gazdaságilag is jól jár a forgatások újraindulásával, ugyanis mindez több mint 3000 új munkahelyet teremthet.

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Fallout
Előzetesek

Az Amazon bemutatta a Fallout poszt-apokaliptikus világát az első előzetesben

Végre láthatjuk, milyen lesz a Fallout élőszereplős sorozatadaptációja.

Fallout
BREAKINGSorozatok

Bemutatták az Amazon érkező Fallout sorozatának mutánsait és páncélosait

Pazar képeket kaptunk a hamarosan érkező Fallout-sorozat szereplőiről.

Fallout
Sorozatok

Bejelentették, mikor érkezik a Fallout élőszereplős sorozatadaptációja

Nagy előzetes továbbra sincs, de legalább már tudjuk, mikor érkezik a Fallout.