A gyűrűk ura

Több fontos produkció forgatása is újraindulhat Új-Zélandon

Többek között a Gyűrűk Ura-sorozat munkálatai is folytatódhatnak.

Az már korábban kiderült, hogy James Cameron Avatar-folyatása (jelenleg 31 stábtag tartózkodik a helyszínen, hamarosan pedig újabb 10 csatlakozhat), illetőleg a Jane Campion által rendezett The Power of the Dog munkálatai újraindulhatnak, most pedig újabb öt produkcióval kapcsolatban érkeztek kedvező hírek. Új-Zéland illetékes minisztériuma bejelentette, hogy az Amazon Gyűrűk ura-szériája, a Hasbro Power Rangers Dino Furyja, illetve három netflixes sorozat (Cowboy Bebop, Sweet Tooth, Greatest Beer Run Ever) is zöld utat kapott a visszatérés tekintetében.

A Power Rangers és a Cowboy Bepop forgatása még csak kezdeti fázisban tartott a leállás pillanatában, így ők minden bizonnyal csak később veszik majd fel a fonalat, a várva-várt Gyűrűk ura-sorozat egy jelentős hányada már leforgatásra került, így ebben az esetben zökkenőmentesebb lehet a visszatérés.

A régóta várt széria történetéről egyelőre semmit sem tudunk, az azonban biztos, hogy jó néhány évvel az eredeti filmek eseményei előtt fog zajlani a cselekmény. A sorozat mögött készítőként J.D. Payne és Patrick McKay állnak, az írók közül rajtuk kívül Gennifer Hutchison (Breaking Bad) és Bryan Cogman (Trónok harca) neve is ismert. Az Amazon egyébiránt bízik a projektben, a költségvetés a hírek szerint hatalmas lesz, emellett a szolgáltató rögtön két évadot rendelt be. Ráadásul a szezonok egyenként 20 epizódosak lesznek. 

A hírek szerint az ország gazdaságilag is jól jár a forgatások újraindulásával, ugyanis mindez több mint 3000 új munkahelyet teremthet.

Total
3
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Next Article
Steppenwolf

Zack Snyder megerősítette, hogy Steppenwolf eredeti tervei kapnak helyet a rendezői változatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!