x
Filmek

Timothée Chalamet elárulta, milyen tanácsokat kapott Leonardo DiCapriótól: “semmi kemény drog, semmi szuperhősfilm”

Eddig kimaradt a nagy stúdiófilmekből, de így lesz ez mindig?

Timothée Chalamet elárulta, milyen tanácsokat kapott Leonardo DiCapriótól: “semmi kemény drog, semmi szuperhősfilm”
  • Publishedszeptember 16, 2022

Timothée Chalamet már készen állt arra, hogy nagy sikert arasson Hollywoodban, amikor megkapta a Dűne főszerepét, miután olyan filmekben szerepelt korábban, mint a Szólíts a neveden és a Kisasszonyok, de igazán ismertté csak Paul Atreides szerepében Denis Villeneuve sci-fi adaptációjában tette a fiatal színészt.

Kétség sem férhet ahhoz, hogy Timothée Chalamet korunk egyik legígéretesebb fiatal színésze. Egy frissen készített interjúban Chalamet többek között arról is beszélt, hogy egyik példaképe milyen bölcs tanácsokkal látta el, hiszen még a karrierje elején jár. A Dűne sztárja Leonardo DiCapriót nevezte meg a tanácsadójának, aki mondott néhány bölcs gondolatot az ifjú tehetségnek.

Amikor egy színész elér egy bizonyos szintű hírnevet, szinte elkerülhetetlennek tűnik, hogy valamelyik nagy képregény-franchise ne kérje fel egy szerepre, és míg a legtöbb feltörekvő sztár megragadná a lehetőséget, hogy szuperhőst játsszon, Chalamet (eddig) más utat választott – valószínűleg egyik példaképe tanácsára. Chalamet tavaly elárulta, hogyan képes megőrizni hidegvérét a nagy figyelem közepette.

Az egyik hősöm – nem mondhatom el, hogy ki, különben szétrúgná a seggem – átkarolt az első este, amikor találkoztunk, és adott néhány tanácsot: Semmi kemény drog, és semmi szuperhősfilm.

Timothée Chalamet

Most a Vogue lapnak adott új interjújában a Willy Wonka színésze úgy döntött, elárulja, hogy ki az ő példaképe, aki ilyen tanácsokkal látta el korábban. A Volt egyszer egy… Hollywood és a Ne nézz fel! sztárja, Leonardo DiCaprióról van szó. DiCaprio az évek során távol tartotta magát a nagy stúdió franchise-októl, így joggal mondhatjuk, hogy megfogadta a saját tanácsait, de vajon Chalamet is követni fogja ezt a példát?

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.