The Irishman

The Irishman előzetese megérkezett!

Újra összeáll a Scorsese-De Niro-Pesci-Keitel négyes, de ezúttal erősítésnek megkapták Mr. Al Pacinot. Lehet nem várni ezt a filmet?

Újra összeáll a Scorsese-De Niro-Pesci-Keitel négyes, de ezúttal erősítésnek megkapták Mr. Al Pacinot. Lehet nem várni ezt a filmet?

A világ egyik legjobb rendezője újra gengszterfilmet készít. Ez már eleve elég jó hír, de amikor megtudjuk hogy kik szerepelnek a moziban, akkor már csodás hír lett! Martin Scorsese álomprojektjében végre együtt dolgozik Robert De Niroval, akivel megszámlálhatatlan zseniális közös filmjük van, e mellé érkezik a nem kevésbé zseniális Harvey Keitel és visszatér a nyugdíjból Joe Pesci is. És ha még nem lenne elég Al Pacino is tiszteletét teszi az egyik leghíresebb maffiavezér, Jimmy Hoffa szerepében.

És aki attól fél, hogy nyugdíjas otthonban játszódna a film, az ok amiért a Netflixnél készült el a The Irishman, mert egy stúdió se akarta állni a digitális fiatalítását a színészlegendáknak. A streaming óriás meg minden pénzt kifizet, hogy odaszúrjon a klasszikus hollywoodi stúdióknak.

A történet több évtizeden keresztül játszódik, és nagy valószínűséggel az előbb említett Jimmy Hoffa eltűnése és meggyilkolása lesz a középpontban, amit legtöbben a De Niro által alakított Frank Sheeran bűnlajstromához írják.

The Irishman szeptember 19-én debütál a Netflixen.

Total
1
Shares
Previous Article
Sith Trooper

Mi lehet a kapcsolat a Sith Trooperek és Palpatine uralkodó között?

Next Article
James Wan

James Wan az Aquaman 2. előtt még egy titkos horrorfilmet forgat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!