Wide Screen
Image default
Filmek

Thanos [SPOILER] majdnem kimaradt a Végtelen háborúból

A Végtelen háború írói elárulták, hogy az eredeti terv az volt, Thanos csettintése csak a Bosszúállók 4.-ben került volna képernyőre.

A Végtelen háború írói elárulták, hogy az eredeti terv az volt, Thanos csettintése csak a Bosszúállók 4.-ben került volna képernyőre.

A Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója óta tudjuk, hogy Thanosnak sikerült véghez vinnie ördögi tervét, megszerezte a Végtelen Köveket és egy csettintéssel megfelezte az univerzumot. Azonban most kiderült, hogy ezt a jelenetet majdnem kihagyták a filmből, hogy ezzel kezdődjön a negyedik Bosszúállók-film. A New York Times bírta szóra Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvírókat, akik elárulták a lapnak, mindig is tudták, hogy a filmnek az tenne legjobbat, ha csettintéssel végződne, csak abban nem voltak biztosak, hogy lezáratlanul hagyják-e az utolsó perceket, magyarán cliffhangerrel érjen-e véget a Végtelen háború. Végül tudjuk, hogy megmerték húzni ezt a merész és nagyszerű gondolatot, mert a film utolsó percei több kérdést is felvetnek, amin azóta is törik fejüket a rajongók.

Markus az interjúban elmondta, hogy a tervezés során mindig is két önálló részként tekintettek a harmadik és negyedik filmre, de volt egy olyan pont a vázlatban, mikor Thanos csettintése a Bosszúállók 4. elején lett volna látható, ami még nagyobb cliffhangert eredményezett volna a Végtelen háború végén.

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat