Thanos Végtelen Kesztyű

Thanos [SPOILER] majdnem kimaradt a Végtelen háborúból

A Végtelen háború írói elárulták, hogy az eredeti terv az volt, Thanos csettintése csak a Bosszúállók 4.-ben került volna képernyőre.

A Végtelen háború írói elárulták, hogy az eredeti terv az volt, Thanos csettintése csak a Bosszúállók 4.-ben került volna képernyőre.

A Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója óta tudjuk, hogy Thanosnak sikerült véghez vinnie ördögi tervét, megszerezte a Végtelen Köveket és egy csettintéssel megfelezte az univerzumot. Azonban most kiderült, hogy ezt a jelenetet majdnem kihagyták a filmből, hogy ezzel kezdődjön a negyedik Bosszúállók-film. A New York Times bírta szóra Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvírókat, akik elárulták a lapnak, mindig is tudták, hogy a filmnek az tenne legjobbat, ha csettintéssel végződne, csak abban nem voltak biztosak, hogy lezáratlanul hagyják-e az utolsó perceket, magyarán cliffhangerrel érjen-e véget a Végtelen háború. Végül tudjuk, hogy megmerték húzni ezt a merész és nagyszerű gondolatot, mert a film utolsó percei több kérdést is felvetnek, amin azóta is törik fejüket a rajongók.

Markus az interjúban elmondta, hogy a tervezés során mindig is két önálló részként tekintettek a harmadik és negyedik filmre, de volt egy olyan pont a vázlatban, mikor Thanos csettintése a Bosszúállók 4. elején lett volna látható, ami még nagyobb cliffhangert eredményezett volna a Végtelen háború végén.

Total
2
Shares
Previous Article

Emilia Clarke szerint Ron Howard megmentette a Solo: Egy Star Wars-történetet

Next Article
Végtelen háború

A Bosszúállók 4. sokkal nagyobb figyelmet szentel Amerika kapitánynak és Fekete Özvegynek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!