Wide Screen
Image default
Játékok

Szeptember 7-én jön az iPhone 7

Megjelentek az első videók az Apple új készülékéről, az iPhone 7-ről.

Szeptember második hetén fogják lerántani a leplet az cupertino-i cég új almás telefonjáról. A készülék nem fog nagy meglepetést okozni, hiszen több kép, most pedig egy összehasonlító videó is kikerült az internetre.

A BeSound osztotta meg a videót a YouTube-on, melyben egy az új iPhone-t egy iPhone 6-tal hasonlítják össze. A videóban jól megfigyelhetők a változtatások, amiket eszközöltek a korábbi modellhez képest: sok változtatást nem vehetünk észre, de azt beszélik, hogy 1 mm-tel vékonyabb lett a 6-os iPhone-tól a 7; nagyobb kamera káva, amit sokkal kijjebb, a sarokhoz igazítottak; az antenna csíkokat más helyre rakták, már nem keresztezi a hátlap dizájnját; a sok kérdést felvetett 3,5 mm-es jack dugó marad-e, de a maradás kérdése egyszer és mindenkorra tisztázódott a videóban, nem lesz többé jack fejhallgató-csatlakozó az iPhone-okon, szerepét a Lightning port veszi át.

Még több a témában...

Bemutatták az új iPhoneokat!

Héja Szabolcs

Az Apple ezeket az újdonságokat hozta el a WWDC 2019 konferenciára

Kévés Bence Mihály

Az Apple bejelentette első saját gyártású sorozatát, ami a Holdra szállást fogja feldolgozni

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon