x
Close


Közelgő események

Játékok

Szeptember 7-én jön az iPhone 7

Megjelentek az első videók az Apple új készülékéről, az iPhone 7-ről.

  • Publishedaugusztus 14, 2016

Megjelentek az első videók az Apple új készülékéről, az iPhone 7-ről.

Szeptember második hetén fogják lerántani a leplet az cupertino-i cég új almás telefonjáról. A készülék nem fog nagy meglepetést okozni, hiszen több kép, most pedig egy összehasonlító videó is kikerült az internetre.

A BeSound osztotta meg a videót a YouTube-on, melyben egy az új iPhone-t egy iPhone 6-tal hasonlítják össze. A videóban jól megfigyelhetők a változtatások, amiket eszközöltek a korábbi modellhez képest: sok változtatást nem vehetünk észre, de azt beszélik, hogy 1 mm-tel vékonyabb lett a 6-os iPhone-tól a 7; nagyobb kamera káva, amit sokkal kijjebb, a sarokhoz igazítottak; az antenna csíkokat más helyre rakták, már nem keresztezi a hátlap dizájnját; a sok kérdést felvetett 3,5 mm-es jack dugó marad-e, de a maradás kérdése egyszer és mindenkorra tisztázódott a videóban, nem lesz többé jack fejhallgató-csatlakozó az iPhone-okon, szerepét a Lightning port veszi át.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.