x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Szellemirtók reboot, a hölgyek megkapták az újabb előzetesüket

A Sony Pictures egyik nagy dobása szeretett volna lenni a Szellemírtók rebootja, amiben nem a férfiaké a megtiszteltetés, hogy a szellemeket visszaküldjék másik univerzumokba, hanem a hölgyek kapnak most fontos

  • Publishedjúnius 9, 2016

A Sony Pictures egyik nagy dobása szeretett volna lenni a Szellemirtók rebootja, amiben nem a férfiaké a megtiszteltetés, hogy a szellemeket visszaküldjék másik univerzumokba, hanem a hölgyek kapnak most fontos szerepet.

Az első előzetesek alapján gondban vagyunk, nem tudunk véleményt mondani a filmről eddig, voltak nagyon rossz, és egy fokkal jobb trailerek is már, de még azok sem győztek meg. A film sikere erősen megkérdőjelezhető. A szellemírós újragondolás július 16-án érkezik a mozikba, és főszerepben Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones, Kristen Wiig, Charles Dance, Michael Kenneth Williams és Chris Hemsworth lesznek láthatóak.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.