x
Játékok

Switch-re is érkezik a Devil May Cry 3 Special Edition

Végre a Nintendo tulajok is megismerhetik a démonvadász, Dante eredettörténetét.

Switch-re is érkezik a Devil May Cry 3 Special Edition
  • Publishednovember 27, 2019

Végre a Nintendo tulajok is megismerhetik a démonvadász, Dante eredettörténetét.

A Devil May Cry 3 előzményként szolgál az ikonikus akciósorozathoz, ami évekkel az eredeti Devil May Cry eseményei előtt játszódik, a fiatal Dante főszereplésével. Az eredettörténet felfedezi utazását, ami a démoni birodalom kapujának kitárásán munkálkodó ikertestvérével, Vergillel vívott párbajához vezetett. Dante jellegzetes kardja a Rebellion, valamint Ebony és Ivory pisztolypárosa társaságában csap össze testvérével, hogy megmentse a világot a démonok inváziójától.

A Devil May Cry 3 folytatja a sorozat védjegyévé vált intenzív hack and slash akciót, ami mellett összesen hat új „stílust” is bevezet a harcrendszerbe a játékmenet fokozásához, mint például a Swordmaster és a Gunslinger. Mindegyik egyedi sajátosságokkal rendelkezik, a játékos pedig kedvenc stílusát fejlesztve különleges támadó képességeket is feloldhat, ezzel egy extra stratégiai réteggel bővítve a küzdelmet.

A DMC 3 Special Edition 2020. február 20-án érkezik kedvenc Nintendo platformunkra, az alapjáték mellett Vergil játszható karakterével és a 9999 szintes Bloody Palace túlélő játékmóddal. A trilógia jövőre érkező harmadik része mellett a Devil May Cry és Devil May Cry 2 már elérhető a konzolra.

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.