Főoldal Sorozatok [SWCL23] Megerősítést kapott, hogy ki játssza Thrawn főadmirálist az Ahsoka-sorozatban
Sorozatok

[SWCL23] Megerősítést kapott, hogy ki játssza Thrawn főadmirálist az Ahsoka-sorozatban

Élőszereplős alakban is bemutatkozik a Birodalom egyik legnagyobb elméje, és már azt is tudjuk, ki játssza majd.

64
Thrawn

A 2023-as Star Wars Celebration pénteki napján a mozifilmek és élőszereplős sorozatok kapták a főszerepet. Az Ahsoka szerepet kapott tegnap, kaptunk egy előzetest hozzá, ma pedig folytatódott egy újabb panellel a show. A délután folyamán a Lucasfilm végre elárulta, hogy ki fogja játszani Thrawn főadmirálist a Star Wars: Lázadók élőszereplős feldolgozásában.

Thrawn élőszereplős megjelenésére már nagyon régóta vártak a rajongók, és a londoni Star Wars Celebration végre választ adott arra, hogy ki kelti életre a gonosztevőt. A választás Lars Mikkelsen szinkronszínészre esett, aki az animációs sorozatban kölcsönözte a karakter hangját, ezzel pedig megerősítést kapott egy régóta húzódó pletyka.

Thrawn főadmirális és Ezra Bridger felkutatása nagy szerepet kap majd a sorozatban, és folytatódik a két karakter története a Star Wars: Lázadók fináléja után. Utoljára akkor láttuk a párost, amikor a purrgil (űrbálnák, akik képesek a hipertérben utazni) megragadta Thrawn hajóját, és a hajóval együtt elnyelte a végtelen űr a két karaktert. Ezra Thrawnnal maradt, hogy egyszer és mindkorra legyőzzék. Sajnos úgy tűnik, hogy visszatér, akárcsak Ezra Bridger is.

Az Ahsoka trailerben megpillanthattuk Thrawn főadmirálist hátulról, és még egy utalást is kaptunk a Thrawn-trilógia harmadik kötetére, a Birodalom örökösei című regényre, amely 1991-ben mutatta be a karaktert. Thrawnról köztudott, hogy a galaxis egyik legnagyobb elméje, és kulcsfontosságú lehet a Birodalom (vagy az Első Rend?) feltámadásában. Vagy lehet, hogy többről van szó? Erre választ kaphatunk az ősszel érkező sorozatból.

Az Ahsoka gyakorlatilag egyesíti a Star Wars: Lázadók főszereplőit, hiszen Thrawn mellett szerepet kap még Hera Syndulla, Sabine Wren, Ezra Bridger, Chopper és ki tudja még, hogy kiket látunk viszont az animációs sorozatból. Az élőszereplős Zebet már megpillanthattuk egy másik élőszereplős sorozatban, A Mandalóri című sorozatban.

Thrawn

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?