Főoldal Játékok Suicide Squad-játékon dolgozik a Rocksteady?
Játékok

Suicide Squad-játékon dolgozik a Rocksteady?

Batman is visszatérhet.

198

A 2015-ben megjelent Batman: Arkham Knight óta várják a játékosok, hogy a Rocksteady egy új projekttel jelentkezzen. A szuperhősös játékaik miatt legendás státuszba lépő fejlesztő a Batman-trilógia lezárása óta csak egy VR címet dobott a piacra, viszont az internet népe már évek óta számított a következő cím bejelentésére. Habár hivatalos információk továbbra sem érkeztek, egy komoly szivárgásnak hála most jó eséllyel leleplezésre került új játékuk.

A Resetera fórumán jelent meg néhány erősen gyanús domain cím bejegyzés a napokban, az Eurogamer értesülései szerint pedig az információk valósként kezelhetőek. Többek között a “SuicideSquadGame.com” és a “GothamKnightsGame.com” webhelyek is lefoglalásra kerültek, a legárulkodóbb mégis a “SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com” lehet.

A kiszivárgott információk szerint a Gotham Knights című projekt egy még be nem jelentett Batman játékra utal, az igazán nagy dobás azonban a Suicide Squad: Kill The Justice League, amelynek árulkodó címe a történet fő konfliktusára is következtetni enged. A Rocksteady minden bizonnyal ez utóbbin dolgozik. A rajongók talán nem épp erre számítottak, az utóbbi hónapokban ugyanis több ízben is egy önálló, a Court of Owls csoport köré összpontosuló Batman történetről olvashattunk pletykákat, de azt a projektet alighanem a Warner belsős csapata készíti.

Egyelőre legyetek óvatosak az örvendezéssel, a Warner Bros. közelgő DC Fandome eseményén várható csak hivatalos bejelentés, idén augusztusban.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Warner Bros.
Filmek

Néhány év múlva megvásárolhatják a Warner Bros.-t, és már a lehetséges vevő is megvan

Gazdát cserélhet a Warner Bros. Pictures, és ennek komoly hatásai lesznek a...

Warner Bros.
Filmek

A Warner Bros. 300-500 millió dolláros veszteséggel számol a 2023-as évben a sztrájkok miatt

A Warner Bros. már érzi a sztrájkok hatásait, több százmilliós veszteséggel számol.

Barbie
Filmek

A Barbie lett a Warner Bros. legjövedelmezőbb filmje az Egyesült Államokban

A Barbie legyőzte Christopher Nolan szuperhősét az Egyesült Államokban.

Barbie
Filmek

Hétfőn a Warner Bros. egy 15 éves rekordját döntötte meg a Barbie

A Barbie szárnyal a mozikban, és több rekordot is megdöntött hétfőn a...