Wide Screen
Image default
Játékok

Suicide Squad-játékon dolgozik a Rocksteady?

Batman is visszatérhet.

A 2015-ben megjelent Batman: Arkham Knight óta várják a játékosok, hogy a Rocksteady egy új projekttel jelentkezzen. A szuperhősös játékaik miatt legendás státuszba lépő fejlesztő a Batman-trilógia lezárása óta csak egy VR címet dobott a piacra, viszont az internet népe már évek óta számított a következő cím bejelentésére. Habár hivatalos információk továbbra sem érkeztek, egy komoly szivárgásnak hála most jó eséllyel leleplezésre került új játékuk.

A Resetera fórumán jelent meg néhány erősen gyanús domain cím bejegyzés a napokban, az Eurogamer értesülései szerint pedig az információk valósként kezelhetőek. Többek között a “SuicideSquadGame.com” és a “GothamKnightsGame.com” webhelyek is lefoglalásra kerültek, a legárulkodóbb mégis a “SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com” lehet.

A kiszivárgott információk szerint a Gotham Knights című projekt egy még be nem jelentett Batman játékra utal, az igazán nagy dobás azonban a Suicide Squad: Kill The Justice League, amelynek árulkodó címe a történet fő konfliktusára is következtetni enged. A Rocksteady minden bizonnyal ez utóbbin dolgozik. A rajongók talán nem épp erre számítottak, az utóbbi hónapokban ugyanis több ízben is egy önálló, a Court of Owls csoport köré összpontosuló Batman történetről olvashattunk pletykákat, de azt a projektet alighanem a Warner belsős csapata készíti.

Egyelőre legyetek óvatosak az örvendezéssel, a Warner Bros. közelgő DC Fandome eseményén várható csak hivatalos bejelentés, idén augusztusban.

Még több a témában...

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Kévés Bence Mihály

James Gunn John Cena közreműködésével egy a The Suicide Squad-előzménysorozatot készít az HBO Maxra

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat