Sophia Loren a Netflixen tér vissza

A streamingóriásnál landoltak a világhírű regény megfilmesítési jogai.

A streamingóriásnál landoltak a világhírű regény megfilmesítési jogai.

A Netflixre érkezik az Előttem az élet filmes adaptációja, a főszerepben pedig egy igazán nagy visszatérőt, Sophia Lorent köszönhetjük, aki egy évtized után szerepel majd újra egész estés filmben.

Az alkotás Romain Gary (Émile Ajar néven írt) világhírű regényén alapszik, amely egy idős, holokauszttúlélő nő és egy általa örökbefogadott szenegáli fiú történetét meséli el. A híres mű kapott már egy filmes feldolgozást, amely 1977-ben készült Simone Signoret főszereplésével, ez akkor megnyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat is. Fontos változás, hogy a történet ez alkalommal Párizs helyett Olaszország tengerparti területein fog játszódni.

A veterán színésznő mellett Ibrahima Gueye, Renato Carpentieri és Massimiliano Rossi is feltűnik majd Edoardo Ponti rendező filmjében, aki többek között A női lélek fájdalmai, az Emberi hang, vagy a The Nightshift Belongs to the Stars című filmek alkotójaként lehet ismerős.

A Netflix hivatalos szinopszisa a következőket állítja a filmről:

Egy tengerparti olasz városban az idős Rosa mama befogad egy 12 éves szenegáli fiút, aki korábban kirabolta őt. A két magányos lélek a továbbiakban egymás védelmezőjeként lép fel, így alkotván egy nem mindennapi családot.

A premierdátummal kapcsolatban nincsenek információink, a forgatás azonban már befejeződött. A hírek szerint ez alkalommal mozis premier nem lesz, a film egyből a Netflixre kerül majd.

Ti mit vártok az alkotástól?

Total
9
Shares
Previous Article
Cletus Kasady

Tom Hardy megosztott egy képet, hogy Woody Harrelson milyen lesz Cletus Kasady szerepében

Next Article
Harrison Ford

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!