X Professzor

Sir Patrick Stewart zseniálisan válaszolt a kérdésre, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában új előzetesében őt láttuk-e

Látszólag a színész is jól szórakozik a kérdéseket hallva.

A színész szempontjából a lehető legrosszabb az időzítés. Alig néhány nappal azután, hogy megjelent a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film legújabb előzetese, Sir Patrick Stewart éppen sajtókörúton népszerűsíti a Star Trek tévésorozatát, a Picardot. Természetesen a legendás színészt kérdésekkel bombázták a Marvel-filmmel kapcsolatban.

A Super Bowl alatt bemutatott a sneak peekben láthattuk, ahogy Stephen Strange szemtől szembe kerül egy titokzatos figurával, aki szinte biztosan X professzor. Az X-Men vezetője az Illuminátusok tagja, és rajongók meggyőződéssel állítják, hogy őt láthattuk a székben ülni, illetve hallottuk is a trailer alatt. A teória szerint X professzor előveszi majd a Legfőbb varázslót a tettéért, amikor a Pókember: Nincs hazaút című filmben egy varázslattal torzulást idézett elő a Multiverzumon.

A színész korábban így fogalmazott az előzetes után, amikor a visszatéréséről faggatták:

Barátok és néhány ember, akiket alig ismertem, utalást tettek [a trailerre]. ‘Ez te vagy? Ez te vagy?’ Nos, persze, tudod, én csak otthon vártam, hogy focit nézzek, szóval hogyan is lehettem volna én? Várnunk kell, és kiderüljön, nem igaz?

Tudod, az emberek azóta utánozzák a hangomat, amióta 60 évvel ezelőtt színpadra léptem. Szóval, nem tehetek róla.”Sir Patrick Stewart

A napokban azonban Stewart az eddigi legviccesebb válaszát adta, egyszerűen csak visszakérdezett a riporternek, hogy “Ki az a Doctor Strange?” A riporter kapcsolt, és leállt a kérdésekkel, a színész pedig úgy tűnik, remekül szórakozik a helyzeten.

Hogy Charles Xavier melyik változatot fogjuk látni a május elején a mozikba kerülő filmben, erre a kérdésre feltehetően csak azután kapunk választ, hogy jegyet váltunk a filmre. Sok rajongó megkérdőjelezte, hogy a Marvel Studios miért hozta vissza Stewartot, mikor rebootolni szeretnék az X-Meneket. A napokban Joe Russo is beleállt a stúdióba, ő sem érti a Multiverzumot, véleménye szerint Hollywood erőszakolta ki az egészet, hogy ezzel az ügyes húzással olyan karaktereket tudjanak visszahozni a halálból, akikért megőrülnek a rajongók – gondolt is Vasemberre például.

Total
12
Shares
Previous Article
Daredevil

Charlie Cox megerősítette, hogy Daredevil visszatér a Marvel Moziverzumba

Next Article
Deadpool

Ryan Reynolds hamarosan részleteket osztanak meg a Deadpool 3. részéről

Related Posts