Főoldal BREAKING She-Hulk: Attorney at Law előzetesében She-Hulk mellett Hulk és még Förtelem is megmutatja magát
BREAKINGElőzetesek

She-Hulk: Attorney at Law előzetesében She-Hulk mellett Hulk és még Förtelem is megmutatja magát

Jennifer Walters átalakulásának lehetünk szemtanúi a She-Hulk első előzetesében.

386

A Marvel Studios hosszú várakozást követően ma hajnalban végre bemutatta az első teaser trailert és egy új posztert a Disney+ She-Hulk című sorozatához, melyen először láthatjuk a teljesen átalakult Jennifer Walters-t akció közben. Sőt, ahogy már a címben említettük, a címszereplő mellett feltűnik Bruce Banner aka Hulk, és néhány képkockára Tim Roth karaktere, azaz Förtelem is visszatér, akivel legutóbb a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című filmben láttuk.

Hétvégén a Disney+ brit oldala véletlenül közzétette, hogy mikor lesz a premier, amit gyorsan korrigált a stúdió, de jobbnak látták, ha nem húzzák tovább. Ma hajnalban a Marvel Studios váratlanul közzétett egy rövid teaser előzetest a sorozathoz, ami egyúttal azt is pontosította, hogy a sorozat hivatalos címe a She-Hulk: Attorney at Law címet viseli! A teaser trailer megerősíti a korábban kiszivárgott augusztus 17-i premierdátumot is.

A felvételen megismerhetjük Jennifer Walters (Tatiana Maslany) ügyvédnőt, akit felkérnek egy “emberfeletti jogi részleg” vezetésére, amikor kiderül, hogy örökölte unokatestvére, Bruce Banner (Mark Ruffalo) extrém dühkitöréseinek egy részét. A következő képsorokban Professzor Hulk készíti fel unokahúgát olyan ellenfelek ellen, mint például a Förtelem (Tim Roth), Titania (Jameela Jamil) és egy másik jelmezes gonosztevő, akiről úgy gondolják, hogy az MCU békamanóját alakítja!

Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox) szerepének egyelőre nyoma sincs, de a szinopszis megerősíti, hogy Wong (Benedict Wong) feltűnik benne. A She-Hulk: Attorney at Law című sorozat Jennifer Walters egyedülálló, harmincas éveiben járó ügyvédnő bonyolult életét mutatja be, aki történetesen egy zöld, kétméteres, szupererős Hulk. A kilenc epizódból álló sorozatban számos MCU-veteránt felvonultat, köztük Mark Ruffalo mint Professzor Hulk, Tim Roth mint Emil Blonsky / a Förtelem és Benedict Wong mint Wong. A szereplőgárda tagja még Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass és Renée Elise Goldsberry. Az executive producerek Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro és Jessica Gao. A társ-vezető producerek Wendy Jacobson és Jennifer Booth.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.