x
Előzetesek

[SDCC2022] Még Daredevil is feltűnik az Amazon: Ügyvéd legújabb előzetesében

Wong és Daredevil is feltűnik az Amazon: Ügyvéd új előzetesében.

  • Publishedjúlius 24, 2022

A Marvel Studios a Comic-Con Hall H termében tartott panelje alatt egy fantasztikus új trailert mutatott be az Amazon: Ügyvéd a című Disney+ sorozathoz. A stúdió azt is megerősítette éjjel, hogy ez lesz a Marvel Moziverzum első komédiája. De talán a legnagyobb örömünket akkor leltük, amikor megpillantottuk Daredevilt a videóban.

A Marvel Studios egy nagy előzetessel rukkolt elő az Amazon: Ügyvéd című sorozathoz, és joggal jelenthetjük ki, hogy ez lesz a Disney+ egyik legélvezetesebb projektje a Marvel Moziverzum 4. fázisában. Úgy tűnik, hogy az első előzetest ért kritikák után összeszedték magukat a készítők, s nem félkész állapotban adták ki a trailert, nagyon jól mutat a képernyőn a zöld melák unokatestvére.

Amellett, hogy bepillanthatunk néhány kevésbé ismert gonosztevőbe, többet láthatjuk Jennifer Walterst a képernyőn, akit maga Hulk készít fel, s így jobban megérthetjük, mire készül majd az ügyvéd a sorozatban. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a vizuális effektek sokat javultak az első teaser megjelenése óta, ami nem véletlen, mert szét szedték a stúdiót érte.

Később Wong is megjelenik a videóban, hogy figyelmeztesse az Amazont, hogy “az univerzumunk a szakadék szélén áll”, ebből pedig arra a következtetésre jutunk, hogy a sorozat fontos fejezete lesz az MCU későbbi terveinek. A probléma ismert, kezdve a Pókember: Nincs hazaút bemutatója után, ahol Doctor Strange torzulást idézett elő a Multiverzumon, azóta pedig csőstül jön a baj.

A legjobb pillanatot azonban a végére tartogatják, amikor Daredevil néhány képkockára beugrik. Csak egy pillantást vethetünk a Félelem Nélküli Emberre, de jól kivehető, hogy Daredevil szerelése szinte teljesen megegyezik azzal, amit Matt Murdock a Netflix sorozatában viselt… egy kis extra sárgával kiegészítve, hogy még inkább képregényhű legyen. Azt már egy ideje tudtuk, hogy Charlie Cox itt is megjelenik, de ez most megerősítést is kapott.

Az Amazon: Ügyvéd augusztus 17-én kerül bemutatásra a Disney+ streaming szolgáltatón.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.