Főoldal Előzetesek [SDCC2022] Látványos, akciódús lett a John Wick: Chapter 4. előzetese
Előzetesek

[SDCC2022] Látványos, akciódús lett a John Wick: Chapter 4. előzetese

John Wick felépült sérüléséből, és kész bosszút állni.

356

Tegnap már kaptunk egy hivatalos képet a folytatásból, ma hajnalban pedig Keanu Reeves és Chad Stahelski rendező végre bemutatták a John Wick: Chapter 4 hivatalos előzetesét, és egészen észbontóra sikerült Keanu Reeves visszatérése, ahogy a védjegyévé vált öltönyt újra felveszi, s munkába áll.

Reeves tegnap este már kapott szót a rajongók előtt, hogy hivatalosan is bejelentse egy élőszereplős BRZRKR-filmet, valamint egy anime-sorozat fejlesztését, mindkettőt a Netflix rendelte meg. John Wick azonban nem kapott panelt, de egész délután zúgolódtak a helyszínen, hogy valami meglepetésre készülnek a készítők, több utalást is kaptunk arra, hogy Reeves még visszatér, s talán bemutatják az első előzetest a folytatáshoz. Így is történt, ugyanis Keanu Reeves este meglepetésszerűen visszatért a Hall H színpadjára, hogy Chad Stahelski rendezővel közösen mutassák be a John Wick: Chapter 4 első hivatalos teaser trailerét.

A cselekmény részleteire nem tértek ki, de a rövid pillantás alapján Reeves Wickje szépen meggyógyult az előző harcot követően, és most arra készül, hogy bosszút álljon azokon, akik az útjába állnak, többek között a franchise újoncain, Donnie Yen (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet), Bill Skarsgård (Az; Deadpool 2) és Hiroyuki Sanada (Az utolsó szamuráj; Farkas). Rajtuk kívül az előző részekből megismert Laurence Fishburne, Ian McShane és Lance Reddick szintén visszatér korábbi szerepében.

A rendezői székben ismét Chad Stahelski foglal helyet, aki ezúttal Shay Hatten és Michael Finch forgatókönyvéből dolgozott. Stahelski az első részt David Leitch-csel közösen rendezte, de a 2. és a 3. fejezetnél is megosztották a rendezői teendőket, az új részre azonban már egyedül vállalkozott.

A John Wick: 4. fejezet a tervek szerint 2023. március 24-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Keanu Reeves külön kérte, hogy úgy végződjék a John Wick: 4. felvonás

Nem egyértelmű a John Wick: 4. felvonás befejezése, hogy meghalt vagy életben...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A John Wick: 4. felvonás alternatív befejezése nem nyerte el a közönség tetszését a tesztvetítésen

A közönségnek mindkét befejezést levetítették, de nem voltak elragadtatva az alternatív befejezéstől.