Főoldal Előzetesek [SDCC2022] Dwayne Johnson szétrúgja az Amerikai Igazság Társaság seggét a Black Adam legújabb előzetesében
Előzetesek

[SDCC2022] Dwayne Johnson szétrúgja az Amerikai Igazság Társaság seggét a Black Adam legújabb előzetesében

A Sziklától felrobbant a Hall H San Diegoban.

360
Black Adam

Több mint egy évtizedes előkészület és felhajtás után Dwayne Johnson végre életre kelti Black Adam antihőst a filmvásznon. Johnson többedmagával, a film szereplőinek túlnyomó részével együtt jelent meg a San Diego-i Comic-Con Hall H termében, ahol természetesen bemutattak egy nagy előzetest is a filmhez.

A múlt hónapban debütált a Black Adam első trailere, amiben végre bepillantást nyerhettünk abba, hogy mit tartogat a DCEU Dwayne Johnson fekete ruhás karaktere számára, akiről a színész gyakran hangoztatja, hogy komoly változásokat hoz majd. Most a San Diego-i Comic-Conon bemutatott különleges trailer még nagyobb betekintést enged a franchise ezen új aspektusába, többek között új felvételeket láthatunk az Amerikai Igazság Társaságáról (Justice Society of America, JSA).

A DCEU-t gyakran érte kritika a kritikusok és a rajongók körében. Noha a franchise elkönyvelt néhány kritikai sikert, mint például az első Wonder Woman-film, vagy a Shazam! és a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag, ugyanakkor rengeteg vegyes vagy negatív fogadtatásban részült a franchise. A rajongók azonban kitartottak, és úgy tűnik, végre jó irányba indultak el. Az eddig látottak alapján megérte ennyi évet várni Black Adam-filmre is, már csak azért is, mert Dwayne Johnson szenvedélye a projekt iránt töretlen, és mindent bevet, hogy odategye magát.

A Black Adam szinopszisa alapján “közel 5000 évvel azután, hogy az ősi istenek mindenható erejével ruházták fel – és ugyanilyen gyorsan be is börtönözték – Black Adam (Johnson) kiszabadul földi sírjából, s készen arra, hogy a modern világra rászabadítsa az igazságszolgáltatás egyedi formáját.”

A Jaume Collet-Serra rendezésében, Adam Sztykiel és Rory Haines, valamint Sohrab Noshirvani forgatókönyvéből készült DCEU-film főszereplői Dwayne Johnson, Aldis Hodge, Noah Centineo, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, Quintessa Swindell, Bodhi Sabongui és Pierce Brosnan.

A Black Adam 2022. október 21-én kerül bemutatásra a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...