x
Sorozatok

[SDCC2022] Az Armor Wars showrunnerje megerősítette, dolgoznak a projekten

A sorozatot még 2020-ban jelentették be, azóta viszont feledésbe merült.

[SDCC2022] Az Armor Wars showrunnerje megerősítette, dolgoznak a projekten
  • Publishedjúlius 24, 2022

A Marvel Studios hatalmasat szólt a San Diego-i Comic-Conon, amikor három év után visszatért a Hall H-be. Kevin Feige és a Marvel Studios nemcsak az ötödik fázis címeit jelentette be, hanem a hatodik fázis projektjeit is felfedte részben. A rajongóknak azonban hamar feltűnt, hogy a Marvel Moziverzum palettájáról hiányzik az Armor Wars, annak ellenére, hogy még 2020-ban a Disney befektetői napján bejelentették a sorozatot.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a nagy fejhatás alatt kiss megfeledkeztünk Hadigép önálló sorozatáról. Bár a Bosszúálló állandó szereplője az MCU-nak, nem akar összejönni a Disney+ sorozata. Beszédes volt az is, hogy az Armor Wars showrunnerje, Yassir Lester távol maradt a Marvel Studios paneljétől, de sikerült megszólaltatni.

A Marvel Studios általában elkészíti a bejelentett projekteket, az Inhumans a ritka kivétel. Tavaly augusztusban kiderült, hogy Yassir Lestert választották az Armor Wars című sorozat showrunnerének, és a panelje után az Instagramon biztosította a rajongókat afelől, hogy a sorozat még mindig terítéken van, és el fog készülni.

Mivel idén a San Diego-i Comic-Conon nem érkeztek hírek, a Marvel Studios talán a szeptemberi D23 Expóra tartogatja az Armor Wars bejelentését sok más projekttel együtt. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy Don Cheadle legközelebb a Titkos invázióban fogja újra eljátszani Hadigép szerepét.

Hadigép
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.