Főoldal Sorozatok [SDCC2022] Az Armor Wars showrunnerje megerősítette, dolgoznak a projekten
Sorozatok

[SDCC2022] Az Armor Wars showrunnerje megerősítette, dolgoznak a projekten

A sorozatot még 2020-ban jelentették be, azóta viszont feledésbe merült.

330
Hadigép

A Marvel Studios hatalmasat szólt a San Diego-i Comic-Conon, amikor három év után visszatért a Hall H-be. Kevin Feige és a Marvel Studios nemcsak az ötödik fázis címeit jelentette be, hanem a hatodik fázis projektjeit is felfedte részben. A rajongóknak azonban hamar feltűnt, hogy a Marvel Moziverzum palettájáról hiányzik az Armor Wars, annak ellenére, hogy még 2020-ban a Disney befektetői napján bejelentették a sorozatot.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a nagy fejhatás alatt kiss megfeledkeztünk Hadigép önálló sorozatáról. Bár a Bosszúálló állandó szereplője az MCU-nak, nem akar összejönni a Disney+ sorozata. Beszédes volt az is, hogy az Armor Wars showrunnerje, Yassir Lester távol maradt a Marvel Studios paneljétől, de sikerült megszólaltatni.

A Marvel Studios általában elkészíti a bejelentett projekteket, az Inhumans a ritka kivétel. Tavaly augusztusban kiderült, hogy Yassir Lestert választották az Armor Wars című sorozat showrunnerének, és a panelje után az Instagramon biztosította a rajongókat afelől, hogy a sorozat még mindig terítéken van, és el fog készülni.

Mivel idén a San Diego-i Comic-Conon nem érkeztek hírek, a Marvel Studios talán a szeptemberi D23 Expóra tartogatja az Armor Wars bejelentését sok más projekttel együtt. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy Don Cheadle legközelebb a Titkos invázióban fogja újra eljátszani Hadigép szerepét.

Hadigép
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.