x
Sorozatok

[SDCC2022] A Marvel Studios elárulta, mikor érkezik a Disney+ Titkos invázió című sorozata

Nick Fury jövőre visszatér a képernyőre.

[SDCC2022] A Marvel Studios elárulta, mikor érkezik a Disney+ Titkos invázió című sorozata
  • Publishedjúlius 24, 2022

Tegnap bejelentették, hogy a Titkos invázió című sorozat 2023 tavaszán érkezik a Disney+-ra. Az SDCC 2022-en a Marvel Studios elárulta azt is a panelen, hogy a sorozat főszereplője Samuel L. Jackson lesz Nick Fury szerepében, valamint számos más sztár feltűnik majd a sorozatban, mint például Cobie Smulders, aki Maria Hillt alakítja az MCU-ban.

A Marvel Studios paneljén új felvételeket is bemutattak. A felvétel azzal kezdődött, hogy Nick Fury leszáll és kisétál egy űrhajóból. Maria Hill ezután felolvassa Furynak a csoportosulás elleni törvényt, amiért elhagyta a Földet, de Fury visszavág. Don Cheadle Rhodey-je is látható, amint Furyval találkozik. A panelen Smulders azt mondta, hogy a sorozat izgalmas lesz, mert “nem fogod tudni, ki alakváltó Skrull és ki ember”.

A Titkos invázió szereplői között szerepel még Ben Mendelsohn Talos szerepében, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman és még sokan mások. A sorozatban Fury és a Skrull tábornok, Talos egy Skrull szekta után nyomoz, akik beszivárogtak a Marvel Moziverzum legmagasabb szintű hatóságaiba.

A Marvel Studios ezenkívül sok más produkcióval készül a következő évekre, például az Amazon: Ügyvéd, valamint elárulták, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! zárja az MCU 4. fázisát. A panelen betekintést kaptunk a 6. fázis terveibe is, beleértve a Fantasztikus Négyes és két új Bosszúállók-film megjelenési dátumát. Ráadásul most már tudjuk, hogy a 4-6. fázis hivatalos címe a The Multiverse Saga.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.