x
Sorozatok

[SDCC2022] A Marvel Studios bejelentése szerint a vártnál sokkal korábban jön a Loki 2. évada és Agatha: Coven of Chaos

Durván egy év múlva érkezik a Loki következő évada.

[SDCC2022] A Marvel Studios bejelentése szerint a vártnál sokkal korábban jön a Loki 2. évada és Agatha: Coven of Chaos
  • Publishedjúlius 24, 2022

A Loki című Disney+ sorozat első évadát durván egy évvel ezelőtt mutatták be a streaming szolgáltatón, és mindenki várakozását felülmúlta. Jelen állás szerint a nézettséget tekintve messze a Marvel Studios legsikeresebb sorozata a Disney+-on, így már érthető, hogy miért rendelték be belőle a második évadot. A folytatáson jelenleg is dolgoznak, amiről több kép is kiszivárgott már a közelmúltban.

Attól kezdve, hogy bejelentették a második évadot, több kulcsszereplő, köztük többek között Owen Wilson Mobiusának visszatérése is megerősítést nyert. Egy új vezető írót is bevontak az írói tanácsba, mivel az eredeti vezető író, Michael Waldron más projektekkel volt elfoglalva. Most végre a rajongóknak is van elképzelésük arról, hogy a következő évad mikor kerül képernyőre.

Ma hajnalban a San Diego-i Comic-Conon kiderült, hogy a Tom Hiddleston által alakított Loki második évadának premierje valamikor 2023 nyarán lesz. Sajnos a pontos megjelenési dátumot nem árulták el. Emellett kevés infót tettek közzé a következő évadról, és a fent említett karaktereken kívül nem világos, hogy kik térnek vissza a következő évadban. A sorozatot Kate Herron rendezi, a főszerepekben pedig Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw látható.

A Loki 2. évada mellett a Marvel Studios azt is elárulta, hogy Agatha: Coven of Chaos szintén jövőre kerül bemutatásra. A tervek szerint valamikor 2023 telén fogják bemutatni, de akárcsak a Lokinál, itt sem árultak el többet a készülő sorozatról.

Agatha Harkness sorozatát még 2021 telén jelentették be, miután a boszorkány ellopta a showt a WandaVízió című sorozatban. A bejelentéskor még az Agatha: House of Harkness címet viselte a projekt, de ahogy a fenti képen is olvasható, megváltozott a sorozat alcíme.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.