Főoldal Sorozatok [SDCC2022] A Marvel Studios bejelentése szerint a vártnál sokkal korábban jön a Loki 2. évada és Agatha: Coven of Chaos
Sorozatok

[SDCC2022] A Marvel Studios bejelentése szerint a vártnál sokkal korábban jön a Loki 2. évada és Agatha: Coven of Chaos

Durván egy év múlva érkezik a Loki következő évada.

159
Loki
Forrás: Marvel Studios

A Loki című Disney+ sorozat első évadát durván egy évvel ezelőtt mutatták be a streaming szolgáltatón, és mindenki várakozását felülmúlta. Jelen állás szerint a nézettséget tekintve messze a Marvel Studios legsikeresebb sorozata a Disney+-on, így már érthető, hogy miért rendelték be belőle a második évadot. A folytatáson jelenleg is dolgoznak, amiről több kép is kiszivárgott már a közelmúltban.

Attól kezdve, hogy bejelentették a második évadot, több kulcsszereplő, köztük többek között Owen Wilson Mobiusának visszatérése is megerősítést nyert. Egy új vezető írót is bevontak az írói tanácsba, mivel az eredeti vezető író, Michael Waldron más projektekkel volt elfoglalva. Most végre a rajongóknak is van elképzelésük arról, hogy a következő évad mikor kerül képernyőre.

Ma hajnalban a San Diego-i Comic-Conon kiderült, hogy a Tom Hiddleston által alakított Loki második évadának premierje valamikor 2023 nyarán lesz. Sajnos a pontos megjelenési dátumot nem árulták el. Emellett kevés infót tettek közzé a következő évadról, és a fent említett karaktereken kívül nem világos, hogy kik térnek vissza a következő évadban. A sorozatot Kate Herron rendezi, a főszerepekben pedig Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw látható.

A Loki 2. évada mellett a Marvel Studios azt is elárulta, hogy Agatha: Coven of Chaos szintén jövőre kerül bemutatásra. A tervek szerint valamikor 2023 telén fogják bemutatni, de akárcsak a Lokinál, itt sem árultak el többet a készülő sorozatról.

Agatha Harkness sorozatát még 2021 telén jelentették be, miután a boszorkány ellopta a showt a WandaVízió című sorozatban. A bejelentéskor még az Agatha: House of Harkness címet viselte a projekt, de ahogy a fenti képen is olvasható, megváltozott a sorozat alcíme.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...