Főoldal Előzetesek [SDCC2022] A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! előzetesében az új főhős és Namor, a torpedó is látható
Előzetesek

[SDCC2022] A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! előzetesében az új főhős és Namor, a torpedó is látható

Rendkívül érzelmes előzetest kapott a Fekete Párduc 2. része.

359

A trailer a Marvel Studios 2022-es San Diego-i Comic-Conon tartott paneljének debütált hosszú várakozás után. Chadwick Boseman tragikus halála után nagyon érzelmes előzetest kaptunk a Marvel Moziverzum királya távozása után. A hajnalban közzétett videóban először vethetünk pillantást az új Fekete Párducról, de továbbra is ott van a kérdőjel, hogy ki lesz Vakanda új hőse.

Ahogy már a bevezetőben is írtuk, a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! első előzetesében egy kis ízelítőt kaptunk a következő Fekete Párducról, továbbá először látható Tenoch Huerta által megformált Namor, a Torpedó. Namorról több pletyka is született már, és feltehetően ő lesz a film főgonosza, ahogy arról annyi portéka kiszivárgott már az elmúlt hónapokban.

Számos visszatérő karaktert láthatunk, köztük Lupita Nyong’o Nakiáját, Danai Gurira Okoye-ját, Letitia Wright Shuriját, Angela Bassett Ramondáját és Winston Duke M’Bakuját. Emellett bepillantást nyerhetünk a Vasszív sztárjának, Dominique Thorne-nak a debütáló Riri Williams szerepében is, aki a szerepe után saját Disney+ sorozattal tér majd vissza a képernyőre.

Azt is megerősítették, hogy Tenoch Huerta fogja alakítani Namort, a képregényekben először 1939-ben bemutatott karaktert. Namor, a torpedó, aki kapitány és egy atlantiszi hercegnő mutáns fia. Volt már Bosszúálló, X-Men, a Védelmezők alapító tagja, és még Amerika Kapitány oldalán is harcolt a második világháborúban. Namort a Marvel első mutánsának is tartják a képregényekben, aki emberfeletti erővel és kitartással rendelkezik, képes a víz alatti légzésre, és korlátozott telepatikus képességgel rendelkezik a tengeri lényekkel és az atlantisziakkal.

A filmhez kiadott szinopszis szerint “a Marvel Studios ‘Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!’ című filmjében Ramonda királynő (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) és a Dora Milaje (köztük Florence Kasumba) azért harcolnak, hogy megvédjék nemzetüket a beavatkozó világhatalmaktól T’Challa király halála után. Miközben a vakandaiak új fejezetet készülnek nyitni életükben, a hősöknek össze kell fogniuk Nakia harci kutya (Lupita Nyong’o) és Everett Ross (Martin Freeman) segítségével, és új utat kell kovácsolniuk Vakanda királysága számára. A filmben bemutatkozik Tenoch Huerta Namor, egy rejtett tenger alatti nemzet királya, a főszerepekben pedig Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena és Alex Livanalli látható.”

A trailer végére tartogatták a legérdekesebb pillanatot, amikor Fekete Párduc új jelmezét csodálhatjuk meg, de azt egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy ki veszi át a Fekete Párduc védelmező szerepét a folytatásban.

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! november 11-én jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?