Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC 2019] A Fantasztikus Négyes is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz

San Diego-i Comic-Con után megerősítették, hogy a Fantasztikus Négyes karakterei készek belépni a Marvel Moziverzumba.

Kevin Feige több meglepetéssel is várta a rajongókat a San Diego-i Comic-Conon, ahol több folytatást is bejelentettek, miközben egészen meglepő dolgokat is megtudtunk a Marvel Moziverzum jövőjéről. Kevin Feige a Marvel Studios elnöke a panel után elmondta, hogy sajnos nem jutott mindenre idő, és rengeteg projekt lapul még a zsebükben, amelyek között az egyik a Fantasztikus Négyes.

Feige nem árult el többet a projektről, minthogy tervben van, s hamarosan csatlakoznak az új karakterek is, így egyelőre homály fedi a színészek kilétét, hogy ezúttal kik keltik életre majd a népszerű képregénykaraktereket, de rendezőről és forgatókönyvíróról sem esett szó. De jó hallani, hogy a filmben tervbe van véve, s csak idő kérdése, hogy mikor láthatjuk őket újra a filmvásznon.

A 20th Century Fox az elmúlt évtizedben kétszer is nekifutott a Fantasztikus Négyes adaptációjának, de valahányszor belevágott, kudarcra fulladt a projekt. Több dolog is hátráltatta a munkálatokat, most azonban a Marvel Studios keze alatt készülhet a következő film, ami minden bizonnyal megtöri majd az átkot, és a Fantasztikus Négyes karakterei elfoglalhatják méltó helyüket.

Fantasztikus Négyes

Még több a témában...

A Marvel Studios már keresi Namor szerepére a megfelelő színészt

Kévés Bence Mihály

BRÉKING: Megérkezett a Fekete Párduc második előzetese – feliratos

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige egy új Star Wars-filmen dolgozik Kathleen Kennedy elnökkel

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább