ŰrDongó

[SDCC 2018] ŰrDongó új posztert kapott a Comic-Conon

A Paramount Pictures új posztert mutatott be a rajongók egyik kedvenc Transformeréhez, ŰrDongóhoz.

A Paramount Pictures új posztert mutatott be a rajongók egyik kedvenc Transformeréhez, ŰrDongóhoz.

Travis Knight rendező következő filmje, az ŰrDongó is jelen volt pénteken a San Diego-i Comic-Conon, ahol a jelenlévők új előzetest is kaptak, azonban a Paramount úgy döntött, hogy ezt nem mutatja be a nagyérdeműnek. Az új előzetes egy bővített kiadása volt a múltkor megjelent trailernek, melyben feltűnt Blitzwing G1 alakban, de még Optimus Fővezérrel is találkoztunk, ugyan vele csak hologram formájában. A háttértörténetből pedig az derült ki, hogy John Cena egy negatív karaktert játszik a filmben, aki Charlie Watsont (Hailee Steinfeld) próbálja kézre keríteni, merthogy a lány ŰrDongó segítségére van. De a stúdió azért gondolt azokra is, akik nem lehettek ott a helyszínen, vigasz díjként bemutattak egy új posztert a rajongóknak.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis alapján:

1987-ben járunk, amikor Bumblebee Kaliforniában egy kis tengerparti városban talál menedékre. Itt találkozik a 18 esztendős Charlieval (Hailee Steinfeld), aki épp próbálja megtalálni helyét a világban. Charlie sebesülten, összetörve talál rá Űrdongóra, és gyorsan rájön, hogy ez bizony nem egy szokványos VW.

A filmet a Kubo és a varázshúrok rendezője, Travis Knight forgatta Christina Hodson forgatókönyve alapján, miután a stúdió úgy döntött, hogy leváltják Michael Bay rendezőt a Transformers: Az utolsó lovag után, azonban Bay nem került messze a projekttől, hiszen Lorenzo di Vonaventure-ral közösen produceri feladatokat látnak el. A film főszerepét Hailee Steinfeld kapta, mások mellett Pamela Adlon, John Cena, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow és Grace Dzienny.

Az ŰrDongó országos bemutatója 2018. december 20-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

[SDCC 2018] Több részletet is megtudtunk a Venomról

Next Article

A Google 5 éven belül leváltja az Androidot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!