Főoldal Sorozatok Sam Witwer elárult néhány részletet a készülő The Bad Batch-szériával kapcsolatban
Sorozatok

Sam Witwer elárult néhány részletet a készülő The Bad Batch-szériával kapcsolatban

A sztár elárult néhány részletet a Disney+ készülő sorozatáról.

694
Clone Force 99 plus Echo 1

Bár a filmek tekintetében most néhány éves szünet következik a Star Wars-univerzumban, a tévés projektek nem álltak meg. Nincs is ebben semmi meglepő, ugyanis az így is remekül rajtoló Disney+ streaming-szolgáltatás egyik húzóneve kétségtelenül a Star Wars, érkezik ugyanis az Obi-Wan Kenobi-széria, de Cassian Andor is saját produkciót kap majd. Idén tavasszal az animációs sorozatok tekintetében is történt előrelépés, hiszen hosszú idő után A klónok háborúja kapott méltó lezárást a Disney+-on. A Bad Batch nevű különleges klóncsapatról készülő szériáról már mi is beszámoltunk, most Sam Witwer, Darth Maul szinkronhangja osztott meg néhány részletet a produkcióval kapcsolatban.

Fantasztikusan néz ki a sorozat, az egész technikai megvalósítás briliáns. A sztoriról én sem tudok még sokat, de amit az első néhány epizód elárul, az egészen érdekes, ugyanis ezt az aspektusát nem igazán fedeztük még fel az univerzumnak.

A Bad Batch egy négyfős osztag, a vezetőjük Vadász, Romboló, Szaki és Célkereszt. Vadász szuperképessége, hogy kiváló érzékkel rendelkezik, mellette pedig érzékeli az elektromágnesességet is. Ahogy Szaki neve is mutatja, ő a csapat agytrösztje, mindenhez ért, bármit azonnal ki tud nyitni, másodpercek alatt képes meghekkelni a Szakadárok rendszereit. Romboló nem az eszéről híres, ő inkább a csapat erőembere, páratlan fizikai erővel vértezték fel. Célkereszt, a csapat utolsó tagja, aki mérföldekről is képes ellőni ellenfelét.

Szerző
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események