Deadpool

Ryan Reynolds hamarosan részleteket osztanak meg a Deadpool 3. részéről

Deadpool hamarosan visszatér.

Legutóbb 2018-ban láthatta a közönség Deadpoolt (Ryan Reynolds) a filmvásznon, a karakter második önálló filmjében. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a 21st Century Foxot felvásárolta a The Walt Disney Company, ezzel pedig az X-Men és a Fantasztikus Négyes filmes karakterekei jogaira rátette kezét a Marvel Studios. A Disney és Kevin Feige többször megerősítette, hogy Deadpoollal számolni kell a jövőben, két éve pedig hivatalosan is bejelentették a harmadik részt.

Bár eddig nem sok hír érkezett arról, hogy a Deadpool 3. mennyire van előrehaladott állapotban, a napoknban azonban Ryan Reynolds megszólalt a témával kapcsolatban Miközben a Collider interjút készített a színésszel legújabb Netflix-filmje, a The Adam Project megjelenésével kapcsolatban, Reynolds elárulta, hogy a közeljövőben biztosan híreket kapunk majd a várva várt Deadpool folytatásról is.

Szukits

Nagyjából mindenről beszélünk, de azt mondom, hogy ezzel a konkrét témával kapcsolatban inkább előbb, mint utóbb lesz egy adag frissítés, remélem. Szóval a Deadpoollal kapcsolatos dolgokkal egy kicsit világosabb és véglegesebb formában tudok majd foglalkozni a későbbiekben.Ryan Reynolds

A stúdió következő mozifilmjét május elején mutatják be a hazai mozikban, és már több pletykát is olvasni lehetett a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film vendégszereplőiről. Az egyik nagy cameot éppen Deadpooltól várják a rajongók. Természetesen erre semmi hivatalos információt nem kaptunk, még az előzetesekben sem szúrhattuk ki a Marvel kőkemény szájhősét.

Azt már tudjuk, hogy Ryan Reynolds visszatér a főszerepben, tegnap a színész azt is megerősítette nekünk, hogy Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin páros dolgozik a forgatókönyvön, szóval lassan itt az ideje, hogy a Marvel Studios megnevezze a rendezőt. Levy vitathatatlanul jó választás lenne erre a feladatra, már csak legújabb filmje miatt, és egyébként is, nagyon jól bánik a vendégszerepekkel is a filmekben, szóval itt lenne az ideje, hogy kipróbálja magát a képregények között.

Deadpool
Total
10
Shares
Previous Article
X Professzor

Sir Patrick Stewart zseniálisan válaszolt a kérdésre, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában új előzetesében őt láttuk-e

Next Article
Uncharted

Box Office: Az Uncharted maradt a bevételi listák élén, Tom Holland osztozkodik az első két hellyel

Related Posts