Főoldal Filmek Ryan Gosling és a Marvel Studios találkozóján több szerep is szóba került
Filmek

Ryan Gosling és a Marvel Studios találkozóján több szerep is szóba került

A sok szerep mellett egy biztos karakterről állítólag hosszasan elbeszélgetett Ryan Gosling és Kevin Feige.

425
Barbie
Forrás: Warner Bros.

Az utóbbi időben több pletykát is olvashattunk arról, hogy a Barbie sztárját is meghallgatták a készülő Fantasztikus Négyes egyik szerepére, ugyan valószínűleg erre még nem került sor, de egy találkozóra biztosan. Állítólag még Doctor Doom szerepe is felmerült, de egy bennfentes jelentése szerint Ryan Gosling egy másik szerep miatt randizott a stúdióval.

Gosling és Kevin Feige állítólag személyesen egyeztettek, hogy milyen szerep jöhetne szóba a előbbinek a Marvel Moziverzumban. Hivatalosan nem erősítette meg senki, hogy tárgyalnának bármiről, inkább csak udvarolnak egymásnak. A bennfentes hírében álló Daniel Richtman arról számol be, hogy az egyik szerep, amiről Gosling beszélt Feige-gel, az Nova.

Erre a találkozóra elvileg azután került sor, hogy Gosling nemrég visszadobta a Universal és a Blumhouse Farkasember című filmjének szerepét, amelyet több mint három évvel ezelőtt kötöttek még. Ez persze lehet teljes véletlen is, de lehet, hogy Gosling azért lépett ki a projektből, mert a Marvel Studios ajánlata vonzóbb volt számára?

Gosling a korábbi interjúkban nem tűnt túl izgatottnak, hogy szuperhőst játsszon vagy hogy csatlakozzon a Marvel Moziverzumhoz, bár néhány alkalommal megemlítette a Szellemlovast, mint olyan karaktert, akit szívesen eljátszana. Még nyitottabbnak tűnt, amikor tavaly A szürke ember című filmjének sajtótájékoztatóján a lehetőségekről kérdezték, amikor a Russo testvérekkel forgatott.

Nova bemutatkozására eredetileg Disney+ sorozatban került volna sor, de legutóbb arról számoltak be, hogy a tervek eltolódtak, és Richard Rider (hacsak nem Sam Alexander mellett döntenek) nem a tévéképernyőjén, hanem a filmvásznon debütál majd.

Ryan Gosling
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.