Főoldal Filmek Rozsomák több variánsát is eljátszhatja Hugh Jackman a Deadpool 3. részében?
Filmek

Rozsomák több variánsát is eljátszhatja Hugh Jackman a Deadpool 3. részében?

Hugh Jackman legutóbb arra utalt, hogy akár Rozsomák több variánsával is találkozhatunk a Deadpool 3.-ban.

444
Hugh Jackman Farkas
Forrás: 20th Century Studios

Miután hat évre letette a karmokat, Ryan Reynolds oldalán Hugh Jackman visszatér Rozsomák bőrében az új Deadpool-filmben. Bár sokat nem tudunk a készülő harmadik részről, de úgy tűnik, hogy Jackman nem egy, hanem a karakterének akár több variánsát is életre keltheti a Marvel egyik legjobban várt folytatásában.

Jackman éppen legújabb filmjét népszerűsítette, amikor a La Parisien francia lapnak adott interjújában a színész elejtett egy érdekes mondatot a várva várt folytatásról.

Igen, ez még kettős szerep is lesz. Ryan és én húsz éve barátok vagyunk, nagyon jól érezzük magunkat együtt. Idén nyáron forgatunk. Ezért is örülök annyira, hogy most Párizsban lehetek, és élvezhetem a francia gasztronómiát. Mert hamarosan szigorú diétára kell fognom magam, hogy újjáépítsem a Rozsomák testem: párolt csirke és brokkoli!

Hugh Jackman

A beszélgetésből nem derült ki, hogy Jackman pontosan mit értett azon, hogy “kettős szerepe” lesz a készülő filmben; de nem ez lenne az első eset, hogy egy karakter több variánsával is találkoznánk egy filmben. Mivel a Marvel Studios az utóbbi időben a Multiverzumra helyezte a hangsúlyt, egész filmek szóltak az alternatív valóságokról és a karakterek egyéb variánsairól, mint például a Pókember: Nincs hazaút, amiben a Pókember másik két variánsa is szerepet kapott a 616-os Földön Tom Holland karaktere oldalán. Valami hasonlóra készülnek a közkedvelt X-Mennel is.

Nagy titok övezi egyelőre a Deadpool 3. cselekményét, de olyan pletykák keringenek, hogy a filmben a Marvel szájhőse a különböző idővonalakon és dimenziókon keresztül utazik majd. Ez lehetőséget ad a karakternek, hogy kapcsolatba lépjen a Marvel más hőseivel, vagy akár az X-Men-franchise korábbi filmjeinek eseményeit is felelevenítheti.

A rendezői székben Shawn Levy, miután Ryan Reynolds-szal együtt dolgozott a Free Guy és Az Adam-projekt című filmeken. A Marvel Studios közelgő projektje egyben a Levy és Hugh Jackman találkozását is jelenti, hiszen legutóbb a Vasököl című filmen dolgoztak együtt. A film forgatókönyvén Rhett Reese és Paul Wernick dolgozik, miután ők írták a sorozat első két részét.

A Deadpool 3. a jelenlegi tervek szerint 2024. november 8-án kerül a mozikba.

Deadpool
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.