Wide Screen
Image default
Filmek

Ross Marquand nem tudja, hogy szerepel-e a Bosszúállók 4-ben

A The Walking Dead sorozatból ismert Ross Marquand színész elárulta, hogy fogalma sincs, hogy a Vörös Koponya visszatér-e a Bosszúállók 4. részében.

A The Walking Dead sorozatból ismert Ross Marquand színész elárulta, hogy fogalma sincs, hogy a Vörös Koponya visszatér-e a Bosszúállók 4. részében.

Sokan lehet nem tudják, hogy eredetileg nem Ross Marquand keltette életre a Vörös Koponyát a Marvel Moziverzumban, akivel először az Amerika kapitány: Az első bosszúállóban találkoztunk, ugyanis ő játszott főellenséget, akit akkor még Hugo Weaving játékában láthattunk a vásznon. A karaktertől akkor abban a részben egy rövid időre búcsút vettünk, de idén a Bosszúállók: Végtelen háborúban visszatért, és Thanos útvezetőjeként szolgált, hogy az Őrült Titán ráleljen a Lélek kőre a Vormiron, és mint tudjuk, ezt csak úgy érhette el, ha feláldozza szeretett lányát, Gamorát.

A The Walking Dead legutóbbi epizódja után a színésznek feltették a kérdést a Talking Dead című műsorban, hogy látjuk-e jövő tavasszal a cím nélküli Bosszúállók-filmben, azonban erre még maga a színész sem tudja a választ.

Nem tudom. Nem tudok válaszolni erre a kérdésre. Tényleg nem tudom a választ.

Nagy valószínűséggel Marquand nem játszotta meg magát, hiszen még maga sem tudja a választ kérdésre, s Russoék valóban nem árulták el neki, hogy szerepet kap-e a folytatásban, hiszen a Végtelen háború forgatása alatt több jelenetet is leforgathattak már a színésszel, amiket végül nem láttunk a filmben, hiszen azokat a negyedik részre tartogatták. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy tisztában van az igazsággal, s tudja, hogy a Vörös Koponya visszatér tavasszal, csak nem szeretné lelőni a poént, így az igazságot mi is csak jövő áprilisban tudjuk meg, amikor 25-én bemutatják a Bosszúállók negyedik részét.

Még több a témában...

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat