Wide Screen
Image default
Filmek

Rögtön a Bosszúállók: Végtelen háború után kezdik forgatni a Bosszúállók 4-et

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige elárulta, hogy a harmadik Bosszúállók-film után kezdik forgatni a negyediket.

Kevin Feiget arról faggatták, hogy egyszerre, vagy egymás után forgatják a soron következő két Bosszúállók részt. Feige az interjúban elárulta, annak ellenére, hogy eredetileg egy időben rögzítették volna a két filmet, a stúdió végül úgy döntött, hogy előbb felveszik a Végtelen háborút, s majd csak utána esnek neki a negyedik résznek, amit továbbra is Bosszúállók 4 címen jegyeznek. Pihenésre sok idejük így sem marad a színészeknek.

A Collider beszélgetett Kevin Feigegel, ahol az elnök elmagyarázta, hogy a két film minősége érdekében változtatták meg az eredeti terveket:

Egymás után fogjuk filmezni őket… Túlságosan bonyolult lett volna, ütközések lettek volna, és valami mindig megfizette volna az árát. Egy időben csak egy filmre szerettünk volna koncentrálni, és ezután fókuszálni a másikra.

A Bosszúállók: Végtelen háború után kezdik forgatni a Bosszúállók 4-et, ami a tervek szerint augusztusban sorra is kerül. Az előzetes felmérések szerint a két részt megközelítőleg 9 hónapig fogják forgatni, és júniusban, vagy júliusban végeznek a Végtelen háborúval, és Russo testvérek csak utána kezdik a negyedik részt, ami késő őszig eltart majd.

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. május 3-án lesz, a Bosszúállók 4 2019. május 2-án.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Mennyi idő telt el a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték között?

Kevin Feige-gel megvitatták a Marvel jövőjét

Kévés Bence Mihály

Megérkezett az X-Men: Sötét Főnix hivatalos előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább