Főoldal Játékok Ritkán látni így a Need for Speedet
Játékok

Ritkán látni így a Need for Speedet

Igen korai változatról szivárgott ki egy videó.

693
15925262436590

Igen harmatosra sikerült az idei EA Play (is), ugyanis a neves kiadó, mondhatni most már hagyományosan nem mutatott szinte semmit az új játékaiból. Az egyik “kárvalott” a Need for Speed volt, ami csak pár képkocka erejéig tűnt fel, akkor is csak autókat mutattak, gameplayt nem.

Ezen változtat most az a felvétel, amely valahogy kiszivárgott az Electronic Artstól és az új Need for Speed egy igen korai verzióját mutatja. Ritka, hogy ilyen állapotban látunk játékot (kivéve ha valaki dolgozik rajta), ugyanis gyakorlatilag textúrázatlan placeholder objektumokkal van tele a környezet, csak az autók vannak valamilyen szinten kidolgozva és azokból is kevés fajta látható.

Persze a végleges változat minőségétől igen messze van ez a felvétel, inkább csak az érdekesség kedvéért érdemes egy pillantást vetni rá, pláne ha valakit érdekel a játékfejlesztés menete. Azt tudjuk, hogy a Criterion dolgozik a következő Need for Speeden és azt is pletykálják, hogy készül egy remaster is a Hot Pursuitből. De hogy ezek mikor és milyen platformra érkeznek, az egyelőre nagyon képlékeny. A szóbeszéd szerint azonban jövő nyáron lehet esélyes a megjelenés és a jelenlegi, valamint a következő generációs konzolok is megkaphatják a maguk verzióját.

Addig is álljon itt két régebbi videó, amely fejlettebb állapotban mutatja a projektet, olyan pályákkal és autókkal, amik kidolgozottabb formában vannak (a fenti felvételek egy májusi változatból származhatnak).

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Dragon Age: The Veilguard
Játékok

Démonokkal támad a Dragon Age: The Veilguard gameplay előzetese

Mozgás közben is látható az új Dragon Age játék.