Wide Screen
Image default
Játékok

Ritkán látni így a Need for Speedet

Igen korai változatról szivárgott ki egy videó.

Igen harmatosra sikerült az idei EA Play (is), ugyanis a neves kiadó, mondhatni most már hagyományosan nem mutatott szinte semmit az új játékaiból. Az egyik “kárvalott” a Need for Speed volt, ami csak pár képkocka erejéig tűnt fel, akkor is csak autókat mutattak, gameplayt nem.

Ezen változtat most az a felvétel, amely valahogy kiszivárgott az Electronic Artstól és az új Need for Speed egy igen korai verzióját mutatja. Ritka, hogy ilyen állapotban látunk játékot (kivéve ha valaki dolgozik rajta), ugyanis gyakorlatilag textúrázatlan placeholder objektumokkal van tele a környezet, csak az autók vannak valamilyen szinten kidolgozva és azokból is kevés fajta látható.

Persze a végleges változat minőségétől igen messze van ez a felvétel, inkább csak az érdekesség kedvéért érdemes egy pillantást vetni rá, pláne ha valakit érdekel a játékfejlesztés menete. Azt tudjuk, hogy a Criterion dolgozik a következő Need for Speeden és azt is pletykálják, hogy készül egy remaster is a Hot Pursuitből. De hogy ezek mikor és milyen platformra érkeznek, az egyelőre nagyon képlékeny. A szóbeszéd szerint azonban jövő nyáron lehet esélyes a megjelenés és a jelenlegi, valamint a következő generációs konzolok is megkaphatják a maguk verzióját.

Addig is álljon itt két régebbi videó, amely fejlettebb állapotban mutatja a projektet, olyan pályákkal és autókkal, amik kidolgozottabb formában vannak (a fenti felvételek egy májusi változatból származhatnak).

Még több a témában...

Nem kap demót a FIFA 21, de jó okkal döntött így az EA

Szarka Roland

Az Xbox Series konzolokon is tiszteletét teszi a Quantum Error

Fonyódi Dávid

Végső trailert kapott a Crash Bandicoot 4

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat