Rian Johnson választ adott, Kylo Ren sebhelye miért került máshová Az utolsó Jedikben

Az éles szemű nézőink, rajongók a Star Wars: Az utolsó Jedik teaserében kiszúrták, hogy Kylo Ren sebhelye máshová került.

Az éles szemű nézőink, rajongók a Star Wars: Az utolsó Jedik teaserében kiszúrták, hogy Kylo Ren sebhelye máshová került.

A napokban a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezőjét, Rian Johnsont a kikelt rajongók arról kérdezték, hogy miért döntött úgy, hogy a Skywalker saga következő részében megváltoztatja Kylo Ren (Adam Driver) arcán található sebhely helyét, amit még a Star Wars: Az ébredő Erőben szenvedett el Reytől (Daisy Ridley). A rajongók kissé kifakadtak a videó után, de most a rendező megindokolta döntését.

A dühös rajongók közül az egyik nem habozott sokat, Twitteren feltette hát a kérdést a rendezőnek, és meglepő módon Johnson reagált is a rajongónak, s elmagyarázta, megindokolta, hogy miért döntött a változtatás mellett. A válasz pedig pofonegyszerű: hülyén nézett ki.

Ez az én döntésem volt, hogy kicsit vigyük arrébb. Őszintén szólva elég hülyén nézett ki, ahogy az orrhegyén egyenesen futott a vágás.

Mindenre gondoltatok, csak erre az egyszerű válaszra nem. Talán még maga a kérdező sem gondolta, hogy választ kap kérdésére, és hogy a döntés mögött egy ilyen egyszerű indok áll.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Ridley Scott: Az Alien 5-nek soha nem készült el a forgatókönyve

Next Article

Matt Reeves rendező Batmant Cézárhoz hasonlította

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!