Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson már látta a Solo: Egy Star Wars történetet

A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője megosztotta véleményét a Disney következő Csillagok háborúja kalandjáról, a Solo-filmről.

A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője megosztotta véleményét a Disney következő Csillagok háborúja kalandjáról, a Solo-filmről.

Az AARP díjátadó ünnepségén arról kérdezték Rian Johnsont, hogy mit gondol a második antológiafilmről, a Solo: Egy Star Wars történet előzeteséről. A rendező a következőt nyilatkozta a videóról:

Tudtam, hogy kijött, de még mindig nem… Teljesen bekattantam tőle. Igen, igen! Szerintem annyira gyönyörűen néz ki. Alig várom, hogy a rajongók is többet lássanak a filmből. Annyira szórakoztató, annyira vicces. A karakterek annyira karizmatikusak, és szerintem nagyszerű munkát végeztek a filmmel.

A nyilatkozatból úgy tűnik, hogy a rendező nem pusztán az előzetest látta, hanem magát a filmet is, amit a legendás Ron Howard 80%-ban teljesen újraforgatott. Jó kérdés, hogy mennyire hihetünk Johnson szavának, hiszen mégis csak egy Disney munkatárs szavait olvastuk, aki hogy is mondhatna rosszakat egy Star Wars-filmről. Ennek ellenére a világ kételkedve várja a bemutatót, ami kis hazánkban május 24-én lesz.

Még több a témában...

A Star Wars egy videóban mutatta meg mind a 85 űrhajót a folytatástrilógiából

Kévés Bence Mihály

A Disney nem húzza tovább a Mulan bemutatóját, digitálisan fogja bemutatni szeptemberben

Kévés Bence Mihály

Snoke eredetileg egy női karakter lett volna a Star Wars: Az ébredő Erőben

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat