Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson már látta a Solo: Egy Star Wars történetet

A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője megosztotta véleményét a Disney következő Csillagok háborúja kalandjáról, a Solo-filmről.

Az AARP díjátadó ünnepségén arról kérdezték Rian Johnsont, hogy mit gondol a második antológiafilmről, a Solo: Egy Star Wars történet előzeteséről. A rendező a következőt nyilatkozta a videóról:

Tudtam, hogy kijött, de még mindig nem… Teljesen bekattantam tőle. Igen, igen! Szerintem annyira gyönyörűen néz ki. Alig várom, hogy a rajongók is többet lássanak a filmből. Annyira szórakoztató, annyira vicces. A karakterek annyira karizmatikusak, és szerintem nagyszerű munkát végeztek a filmmel.

A nyilatkozatból úgy tűnik, hogy a rendező nem pusztán az előzetest látta, hanem magát a filmet is, amit a legendás Ron Howard 80%-ban teljesen újraforgatott. Jó kérdés, hogy mennyire hihetünk Johnson szavának, hiszen mégis csak egy Disney munkatárs szavait olvastuk, aki hogy is mondhatna rosszakat egy Star Wars-filmről. Ennek ellenére a világ kételkedve várja a bemutatót, ami kis hazánkban május 24-én lesz.

Még több a témában...

Megfejtették, hogy Snoke és Luke kihez beszél Az utolsó Jedik előzetesében?

Kévés Bence Mihály

Hamarabb érkezik a Star Wars Jedi: Fallen Order előzetese!

Héja Szabolcs

Elgondolkodtatok már azon, hogy Boba Fett miért halt meg olyan gyorsan a Star Wars: A jedi visszatérben?

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább