Fekete Özvegy

Rengeteg akcióval befutott a Fekete Özvegy végső előzetese

A Fekete Özvegy-film új, végső előzetesében Natasha a múltjával kerül szembe, miközben Kiképző is fitogtatja erejét.

A Fekete Özvegy-film új, végső előzetesében Natasha a múltjával kerül szembe, miközben Kiképző is fitogtatja erejét.

A Marvel Studios két hónappal a bemutató előtt nem húzta tovább, végre leleplezte az idei év, valamint a Marvel Moziverzum 4. fázis első alkotásának, a Fekete Özvegy-film végső előzetesét. Natasha Romanoff önálló küldetésére nagyon sokat kellett várniuk a rajongóknak, de csak elkészült a film, azonban a bemutatóra még így is bő három hónapot kell várni. A Marvel Moziverzum 4. fázis első alkotásában vélhetően még utoljára visszatér a kétszeres Oscarra jelölt Scartlett Johansson Fekete Özvegy szerepében, miközben számos új szereplőt bemutat majd, köztük a szintén Oscarra jelölt Florence Pugh (Little Woman) karakterét, aki Yelena Belova szerepében mutatkozik be, de a Stranger Things-sorozatból David Harbour (Red Guardian), Rachel Weisz (A kedvenc), mint Melina Vostokoff is főhősünk segítségére lesz, aki valami elől menekül.

Bár csokorba csomagolták nekünk az új képsorokat, de még így sem tudtunk meg többet a film sztorijáról, mint amit eddig is sejteni lehetett, mégpedig, hogy főszereplőnk hazatér Oroszországba, hogy leszámoljon a Vörös Szoba programmal. A küldetése alatt új társakra lel, egykori Fekete Özvegyekre, akik szintén a program megsemmisítéséért harcolnak, az útjuk során pedig szembetalálják magukat Kiképzővel.

A filmhez időközben megjelent egy új poszter is, és jobb szélen O.T. Fagbenle karaktere is látható, akiről többen úgy gondolják, hogy a maszkos gonosztevő személyével lesz azonos.

Rendezte Cate Shortland, a szkriptet Jac Schaeffer és Ned Benson története alapján Eric Pearson írta. A Fekete Özvegy főszerepében Scarlett Johansson, de mások mellett David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, Ray Winstone, Olivier Richters és Rachel Weisz.

Bár a koronavírus következtében sorra mondják le a világ nagy eseményeit, még a 007 Nincs idő meghalni film bemutatóját is elnapolták fél évvel, úgy tűnik, hogy a Disney nem változtat a programon, és a tervek szerint április 30-án mutatja be a Fekete Özvegy-filmet.

Total
5
Shares
Previous Article

Új harcos csatlakozik a Mortal Kombat 11 karaktereihez

Next Article

Hallottatok már a magyar fejlesztésű No More Light-ról?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!