Főoldal Filmek Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

359
Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios

Benne van, hogy a jövő hónapban érkező Deadpool & Rozsomák felfordulást okozhat a nyári szezonban. Az első előrejelzések szerint az R-kategóriás MCU-film 200-239 millió dollár közötti bevételt érhet el a nyitóhétvégéjén; amennyiben összejön ez, az történelmi pillanat lenne, mivel eddig egyetlen R-kategóriás film sem nyitott 200 millió dollár felett.

A Deadline szerint a Quorum előrejelzése „konzervatív,” ami arra utal, hogy ez a szám még magasabb is lehet. De vajon Ryan Reynolds és Hugh Jackman valóban elérhetik a legnagyobb R-kategóriás film nyitóhétvégéjét? A kérdés az, hogy ki lenne elég bolond ahhoz, hogy fogadjon ellenük a következő hónapban? A film körüli felhajtás, az idei évben az egyetlen film, amit bemutat a Marvel Studios, valamint Reynolds szószátyár zsoldosa és Jackman Rozsomákja iránti rajongói szeretet alapján bizakodó lehet a stúdió, hogy végre kasszát robbantanak a mozikban.

Mivel ez az egyetlen film a Marvel Moziverzumból, amelyet 2024-ben bemutatnak a mozikban, a Deadpool & Rozsomák kihasználhatja ezt a lehetőséget. Bár a Marvel Studios nem adott ki filmet, idén sem szenvedünk hiányt a szuperhősökből. A Sony Pictures folytatja Pókemberről elnevezett saját univerzumának építését, folyamatosan jelennek meg az újabb produkciók, de érthető okok miatt a rajongónkat inkább a Marvel Studios filmjeire váltanának jegyet.

A Fandango szerint a film első napi előzetes jegyértékesítései megdöntötték a korábbi rekordot, ami erősíti azt a tényt, hogy a stúdió ott folytatja, ahol 2023-ban abbahagyta. Az előrejelzések alapján nem tartják elképzelhetetlennek azt sem, hogy Deadpool és Rozsomák őrült kalandja már az első napokban túlszárnyalja a 2023-as évben bemutatott Marvelek teljes bevételét, amely hatalmas pofon volt a stúdiónak. Az új film komoly hatással lehet az idei nyári szezonra, és bebizonyíthatja azt, hogy az R-kategóriás filmek is képesek nagy bevételeket elérni a moziban.

“A Marvel Studios bemutatja eddigi legnagyobb hibáját – Deadpool & Rozsomák című filmet” – olvasható az új szinopszisban. “Egy céltalan Wade Wilson a civil életben gürcöl. Az erkölcsileg rugalmas zsoldosként, Deadpoolként eltöltött napjai mára már a múlt. Amikor a szülőbolygóját egzisztenciális fenyegetés fenyegeti, Wade-nek vonakodva ugyan, de ismét elő kell vennie a szuperhősjelmezt, hogy egy még vonakodvábban… vonakodóbb? A legvonakodóbb? Meg kell győznie egy vonakodó Rozsomákot, hogy – a picsába! Ezek a szinopszisok olyan elb*szott szarok.”

Deadpool & Rozsomák 2024. július 25-étől a magyar mozikban.

Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

4 Hozzászólások

Közelgő események